"Aşağıyla aramızdaki bağı kurtarmak ve yüzümüzü yukarıya döndürmek adına önemli bir 3 puandı"

Trend­yol Süper Lig'in 31. haf­ta­sın­da konuk ol­du­ğu İstan­buls­por'u 4-0 yenen tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'da tek­nik di­rek­tör İlhan Palut, önem­li bir ga­li­bi­yet al­dık­la­rı­nı be­lirt­ti.

Spor Haberleri 9.04.2024 12:18:00 0

Esen­yurt Necmi Ka­dı­oğ­lu Stadı'nda oy­na­nan maçın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Palut, bol po­zis­yon­lu ve ke­yif­li bir maç oy­na­dık­la­rı­nı söy­le­ye­rek, "İyi bir per­for­mans ser­gi­le­dik. Bir­çok po­zis­yo­na gir­dik ve gol­ler bul­duk. Çok de­ğer­li bir ga­li­bi­yet aldık. Ta­kı­mı­mı kut­lu­yo­rum. Hem sü­re­ge­len son de­re­ce kötü bir dep­las­man gra­fi­ği­ni terse çe­vir­mek için bir şans­tı. Hem de aşa­ğıy­la ara­mız­da­ki bağı kur­tar­mak ve yü­zü­mü­zü yu­ka­rı­ya dön­dür­mek adına önem­li bir 3 pu­an­dı." dedi.
Av­ru­pa ku­pa­la­rı he­de­fiy­le il­gi­li bir so­ru­yu da ya­nıt­la­yan İlhan Palut, "Av­ru­pa he­de­fi­mi­zi ligin hiç is­te­me­di­ği­miz ye­rin­de dil­len­dir­dik. Ma­ale­sef kötü bir pe­ri­yot ya­şa­dık. Artık ligin bit­me­si­ne çok az bir süre kaldı. Her ma­çı­mı­za pu­an­lar ka­zan­mak için çı­ka­ca­ğız. Ala­ca­ğı­mız en yük­sek puan ve ola­bi­le­ce­ği­miz en iyi po­zis­yon. Bu haf­ta­lık da böyle ge­çe­lim. En iyisi için ça­lı­şa­ca­ğız." şek­lin­de ko­nuş­tu.
          Haber Merkezi


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °