İKİNCİ DEFA RİZE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN METİN MAZBATASINI ALDI

31 Mart 2024 ta­ri­hin­de ya­pı­lan yerel se­çim­ler­de ye­ni­den Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı se­çi­len Rahmi Metin'in, Rize Ad­li­ye­si'nde maz­ba­ta­sı­nı ala­rak gö­re­ve baş­la­mış oldu.

Yerel Haberler 8.04.2024 16:08:00 0
İKİNCİ DEFA RİZE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN METİN MAZBATASINI ALDI

Ye­ni­den Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı se­çi­len Rahmi Metin'in maz­ba­ta tö­re­nin­de, Rize'nin Bel­de­le­rin­de Be­le­di­ye Baş­ka­nı se­çi­len bir kısım be­le­di­ye baş­kan­la­rı, Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri ve İl Genel Mec­lis üye­le­ri de ka­tı­la­rak maz­ba­ta­la­rı­nı al­dı­lar.
Tören, Mer­kez Seçim Ku­ru­lu Baş­ka­nı İlknur Kiraz Güzel ta­ra­fın­dan maz­ba­ta, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin'e tak­dim edil­di. Maz­ba­ta­sı­nı alan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, basın men­sup­la­rı­na yap­tı­ğı açık­la­ma­da Ri­ze­li hem­şeh­ri­le­ri­ne te­şek­kür etti. Önü­müz­de­ki 5 yıl bo­yun­ca Rize'yi daha da gü­zel­leş­tir­mek ve kal­kın­dır­mak için ça­lı­şa­cak­la­rı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di. Tören Belde be­le­di­ye baş­kan­la­rı ve İl Genel Mec­lis Üye­le­ri­nin maz­ba­ta­la­rı­nın tak­di­mi ile sona er­di­ril­di.
  Ha­ber-Fo­to: BAY­RAM ALİ KA­VAL­CI


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °