İLÇEMİZDE YENİ KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI KOLTUKLARINI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Hasan Yılmaz ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep BİLKİL ve yine Hasan Yılmaz ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Berra KÖSE'ye Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL ve

Yerel Haberler 29.04.2024 09:33:00 0
İLÇEMİZDE YENİ KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI KOLTUKLARINI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Hasan Yılmaz ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep BİLKİL beraberindeki Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, okul müdürü Hızır HATIRNAZ, öğretmenleri, öğrenci velisi ile birlikte Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esn a s ı n d a İ l ç e Ka y ma k am DEMİREL, makamını temsili olarak Zeynep Bilkil'a bıraktı. Temsili kaymakam Zeynep Hanım, İlçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra bazı konularda talimatlar verdi.
Makamını devrettiği Zeynep Bilkil'i ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı DEMİREL" tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu bayram dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. Ve yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Hasan Yılmaz ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Berra KÖSE beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, okul müdürü Hızır HATIRNAZ, öğretmenleri, öğrenci velisi ile birlikte Çayeli Belediye Başkanı İsmail HakkıÇİFTÇİ'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı ÇİFTÇİ, makamını temsili olarak Berra KÖSE'a bıraktı.
Temsili Belediye Başkanı Berra Hanım, İlçemizde Çayeli Belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra bazı konularda talimatlar verdi. Gerçekleşen sohbetten sonra geçici Başkan Berra KÖSE ve beraberindekiler makamdan ayrıldılar.


Haber-Foto: İbrahimSAKLI


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °