“Kendi başarısızlıklarını algı operasyonları ile unutturmaya çalıştılar”

Smart Holding A.Ş Çayelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı,

Spor Haberleri 1.03.2024 13:28:00 0
“Kendi başarısızlıklarını algı operasyonları ile unutturmaya çalıştılar”

 Basın Söz­cü­sü Abdul Kerim Sarı, “Ra­kip­le­ri­miz kendi ba­şa­rı­sız­lık­la­rı­nı algı ope­ras­yon­la­rı ile kendi ta­raf­tar­la­rı­na unut­tur­ma­ya ça­lış­tı­lar” dedi. Ça­ye­lis­por Basın Söz­cü­sü Sarı; “Sezon ba­şın­da bu sezon bizi yıl­lar­dır bek­le­di­ği­miz ar­zu­la­dı­ğı­mız 3. lig he­de­fi­mi­ze ulaş­tır­mak adına oluş­tur­du­ğu­muz eki­bi­mi­zi bir araya ge­tir­mek adına biz­le­re güç ve des­tek veren Abi­miz Sayın Meh­met Ya­zı­cı ve spon­so­ru­muz Smart Hol­ding’in sa­hi­bi il­çe­mi­zin de­ğe­ri Sayın Halil De­mir­dağ bey­le­re ku­lü­bü­müz ve ta­raf­tar­la­rı­mız adına te­şek­kür ede­riz” dedi.
Sarı; “ligin ba­şın­da çok da arzu et­me­di­ği­miz bek­le­me­di­ği­miz ye­nil­gi­ler­le lige baş­la­dık ve 3. ma­çı­mız­dan sonra tek­nik ekip­te de­ği­şik­li­ğe gi­de­rek bu sezon 3. lig he­de­fi­mi­zi ne kadar çok is­te­di­ği­mi­zi or­ta­ya koy­duk. O gün­den sonra seri ga­li­bi­yet­ler­le bu ligin en iyi ta­kı­mı ol­du­ğu­mu­zu or­ta­ya koy­duk ve li­der­li­ği ala­rak haf­ta­lar­dır bu ligin li­der­li­ği­ni sür­dü­ren takım olduk” dedi.
Biz­ler sa­ha­da mü­ca­de­le ve­rir­ken, tek­nik eki­bi­miz ve spor­cu­la­rı­mız iyi fut­bol ve mü­ca­de­le or­ta­ya ko­yar­ken ra­kip­le­ri­miz kendi ba­şa­rı­sız­lık­la­rı­nı algı ope­ras­yon­la­rı ile kendi ta­raf­tar­la­rı­na unut­tur­ma­ya ça­lış­tı­lar şek­lin­de ifade eden Sarı; “Hafta sonu dep­las­man­da oy­na­dı­ğı­mız maçta da bu algı ope­ras­yon­la­rı­nın mü­kâ­fa­tı­nı ha­kem­le­rin yanlı ka­rar­la­rıy­la al­dı­lar ama unu­tul­ma­sın ki bu ligin li­de­ri ve en iyi ta­kı­mı yine biz­le­riz. Ligde kalan tüm maç­la­rı­mı­zı yine sa­ha­da or­ta­ya ko­ya­ca­ğı­mız iyi fut­bol ve mü­ca­de­le ile ala­rak bu ligi şam­pi­yon ola­rak ta­mam­la­ya­rak yıl­lar­ca bek­le­di­ği­miz 3. lig he­de­fi­mi­ze ula­şa­ca­ğız” şek­lin­de ko­nuş­tu.
Biz­le­ri bu­gü­ne kadar yal­nız bı­rak­ma­yan büyük ta­raf­ta­rı­mız ve il­çe­mi­zin de­ğer­li tüm iş adam­la­rı­na eki­bi­mi­ze daha büyük bir des­tek ver­me­le­ri­ni ve biz­le­ri yal­nız bı­rak­ma­ma­la­rı­nı te­men­ni edi­yo­ruz ifade eden Sarı; “Biz tek­nik eki­bi­miz, spor­cu­la­rı­mız­la be­ra­ber siz­le­rin des­tek­le­riy­le bu ligin so­nun­da şam­pi­yon ta­kı­mın kim ol­du­ğu­nu her­ke­se gös­te­re­ce­ğiz. Algı ope­ras­yon­la­rıy­la değil iyi fut­bol iyi mü­ca­de­le ile he­de­fi­mi­ze ula­şa­ca­ğız. O sene bu sene… Şam­pi­yon Smart Hol­ding A.Ş Ça­ye­lis­por ligin so­nun­da yaz­dı­ra­ca­ğız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
      Haber Merkezi


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °