Maç biletleri satışa çıktı

17 Şubat Cu­mar­te­si günü yarın saat 19.00’da Çay­kur Didi Stad­yu­mu'nda tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'la Fe­ner­bah­çe ara­sın­da oy­na­na­cak mü­sa­ba­ka­nın bi­let­le­ri sa­tı­şa su­nul­du.

Spor Haberleri 16.02.2024 09:36:00 0
Maç biletleri satışa çıktı

 Rize İl Gü­ven­lik Ku­ru­lu ka­ra­rı ge­re­ğin­ce; Son 21 gün içe­ri­sin­de rakip takım ve fark­lı takım lo­go­lu ve lo­go­suz kar­tı­nı iptal edip Çay­kur Ri­zes­por takım lo­go­lu kart çı­ka­ran ki­şi­le­re bilet sa­tı­şı ya­pıl­ma­ya­cak­tır.
TFF Pro­fes­yo­nel Fut­bol Di­sip­lin Ku­ru­lu'nun almış ol­du­ğu karar ge­re­ği; 25.01.2024 ta­ri­hin­de oy­na­nan Çay­kur Ri­zes­por A.Ş.-Trab­zons­por A.Ş kar­şı­la­ma­sın­da KA­PA­LI DENİZ A blok­la­ta yer alan se­yir­ci­le­rin top­lam­da takip eden 2 ev sa­hi­bi mü­sa­ba­ka­ya gi­riş­le­ri­nin en­gel­len­me­si­ne karar ve­ril­miş­tir.
*Mi­sa­fir takım bi­let­le­ri ile il­gi­li bil­gi­len­dir­me daha sonra ya­pı­la­cak­tır. Ev Sa­hi­bi takım bi­let­le­ri, Sa­de­ce Çay­kur Ri­zes­por lo­go­lu kart­lar ile satın ala­bi­le­cek­tir.
Mi­sa­fir takım lo­go­lu kart­lar sa­de­ce mi­sa­fir takım tri­bün­den bilet satın ala­bi­le­cek­ler­dir. Bilet trans­fer kı­sıt­la­rı, bilet satış logo kı­sıt­la­rı ile ay­nı­dır. En­gel­li bi­let­le­ri maç günü Pas­so­lig Stad­yum gi­şe­le­rin­den ta­nım­la­na­cak­tır.
Gişe ça­lış­ma sa­at­le­ri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 sa­at­le­ri ara­sın­da­dır. Maç günü gi­şe­ler kar­şı­laş­ma­nın ilk ya­rı­sı­nın so­nu­na kadar açık ka­la­cak­tır. Kapı açı­lış sa­at­le­ri­ne Em­ni­yet Güç­le­ri karar ver­mek­te­dir. Aksi bir durum ol­ma­dı­ğı tak­tir­de maç sa­atin­den 2 saat önce ka­pı­lar açı­lır. Bir ta­raf­tar Fark­lı T.C. Kim­lik nu­ma­ra­la­rı gi­re­rek 5 (beş) bilet alma hak­kı­na sahip ola­cak­tır de­nil­di.          Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: biletleri satışa çıktı
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °