"Samsun'a üç puan almak için gideceğiz"

Ekibimiz Çaykur Rizespor'un futbolcusu David Akintola,

Spor Haberleri 23.02.2024 09:16:00 0

Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un fut­bol­cu­su David Akin­to­la: "Son dört haf­ta­dır ta­raf­tar­la­rı­mı­zı mutlu ede­me­dik. Zorlu bir sü­reç­ten ge­çi­yo­ruz ama eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­tı­ğı­mı­za inan­ma­la­rı­nı is­ti­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Trend­yol Süper Lig'in 27. haf­ta­sın­da bugün dep­las­man­da Yıl­port Sam­suns­por ile kar­şı­la­şa­cak olan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un fut­bol­cu­su David Akin­to­la, Sam­suns­por'u yenip ye­ni­den çı­kı­şa geç­mek is­te­dik­le­ri­ni be­lirt­ti.
Akin­to­la, idman ön­ce­si ga­ze­te­ci­le­re yap­tı­ğı açık­la­ma­da, ta­kı­ma ikin­ci ya­rı­da ka­tıl­dı­ğı­nı ifade ede­rek, ligde Si­vass­por ve Fe­ner­bah­çe'ye karşı kay­bet­tik­le­ri­ni ama fut­bol ola­rak iyi sin­yal­ler ver­dik­le­ri­ni söy­le­di.
Tek­nik di­rek­tör İlhan Palut'un ken­di­si­ne gü­ven­di­ği­ni söy­le­yen Akin­to­la, "İyi bir ta­kı­ma gel­di­ği­mi söy­le­mek is­te­rim. Ho­ca­mız bana gü­ve­ne­rek, ina­na­rak bu­ra­ya ge­tir­di. Ne yazık ki iyi bir baş­lan­gıç ya­pa­ma­dık. Tabii hiç­bir maça ta­kı­lı kal­ma­ya­ca­ğız. Önü­müz­de Sam­suns­por maçı var. İnşal­lah o maçta eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yapıp iyi bir skor­la ay­rı­lıp bu­ra­ya dön­mek is­ti­yo­ruz." dedi.
Akin­to­la, Çay­kur Ri­zes­por'a ge­lir­ken zor­lan­ma­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, söz­le­ri­ne şöyle devam etti:
"Hocam is­te­yin­ce ka­rar­lıy­dım. Ri­zes­por'a gel­mek is­te­di­ği­mi de be­lirt­tim. So­nuç­ta trans­fer sü­re­ci biraz uzun sürse de ger­çek­leş­ti. Süper Lig dün­ya­nın en iyi lig­le­rin­den biri. Müt­hiş bir mü­ca­de­le var. Ben de bu mü­ca­de­le­nin için­de he­def­le­ri olan bir ta­kı­ma gel­dim. Bence bizim Av­ru­pa he­de­fi­miz devam edi­yor ve her şey yerli ye­ri­ne otur­du­ğun­da, ga­li­bi­yet­le­re baş­la­dı­ğı­mız­da bu he­de­fe ula­şa­bi­le­ce­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. Bu ligde dör­dün­cü senem. Tec­rü­be­ye sa­hi­bim. Bu­ra­ya ta­kı­mı­mın he­de­fi­ne ulaş­ma­sı için yar­dım et­me­ye gel­dim. Uma­rım bu he­de­fe ula­şı­rız."
Ta­raf­tar­la­rın ken­di­le­ri­ne gös­ter­di­ği des­te­ği mem­nu­ni­yet­le kar­şı­la­dık­la­rı­nı ifade eden 28 ya­şın­da­ki fut­bol­cu, "Bizi des­tek­le­me­ye devam et­sin­ler. Bi­li­yo­rum son dört haf­ta­dır ta­raf­tar­la­rı­mı­zı mutlu ede­me­dik. Zorlu bir sü­reç­ten ge­çi­yo­ruz ama eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­tı­ğı­mı­za inan­ma­la­rı­nı is­ti­yo­rum. Sam­suns­por ma­çın­da eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız. Sam­sun'a üç puan almak için gi­de­ce­ğiz. Bizi des­tek­le­me­ye devam et­sin­ler. Biz de söz ve­ri­yo­ruz, on­la­rı mutlu et­me­ye devam ede­ce­ğiz ve Ri­zes­por'u ait ol­du­ğu üst sı­ra­lar­da devam et­ti­re­ce­ğiz." sek­lin­de ko­nuş­tu.


Anahtar Kelimeler: "Samsun' almak gideceğiz"
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °