Fatih Sultan KAR


PAZARLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK, PAZARLI KADINLAR DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ BİRARADA KUTLADI

e-mail: fatihsultan.kar@gmail.com - Web: www.fatifsultankar.com


 İstan­bul’da Rize Pa­zar­lı Ka­dın­lar Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği’nin dü­zen­le­di­ği 8 Mart Dünya Ka­dın­lar Günü et­kin­li­ğin­de bir araya geldi. Der­nek mer­ke­zin­de ger­çek­le­şen kut­la­ma­da Pa­zar­lı Ka­dın­lar soh­bet et­ti­ler, has­ret gi­der­di­ler, tulum eş­li­ğin­de horon et­ti­ler.
ATAR: KA­DIN­LA­RI­MI­ZI BİR GÜN DEĞİL HER­GÜN ÖNEMSİYORUZ
Et­kin­lik­te bir ko­nuş­ma yapan Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Adem Atar “iyi ki Gazi Mus­ta­fa Kemal Ata­türk’ün kur­du­ğu Cum­hu­ri­ye­tin ka­dın­la­rı­sı­nız. Biz der­nek ola­rak ça­lış­ma­la­rı­mı­za Pa­zar­lı ka­dın­la­rın gü­zel­li­ği­ni ka­ta­rak yol alı­yo­ruz. On­la­rın ça­lış­ma­la­rı­nı pro­je­le­ri­ni hep des­tek­li­yo­ruz. Ka­dın­la­rı­mı­zın, sa­de­ce bir gün değil, her gün önem­li ol­du­ğu­nu­zu bil­me­niz ge­re­kir. Ka­dın­lar Gü­nü­nüz kutlu olsun” dedi.
KADIN BU­LUN­DU­ĞU YERDE ÇİÇEK AÇ­TI­RAN­DIR
Ka­tı­lım­cı­lar adına bir ko­nuş­ma yapan Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği’nin en genç yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi Naz­lı­can Ka­ra­be­kir söze et­kin­li­ği dü­zen­le­yen Pa­zar­lı­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­ne te­şek­kür ede­rek baş­la­dı. Bugün as­lın­da far­kın­da­lık gü­nü­dür. Fır­sat eşit­li­ği­ni far­kın­da­lık günü için mü­ca­de­le eden bütün ka­dın­la­rı­mı­za çok te­şek­kür ede­rim. Daha ya­şa­na­bi­lir ve adil bir dünya soh­bet ede­bil­me­yi bu­lu­şa­bil­me­yi di­li­yo­rum. Kadın bu­lun­du­ğu yeri gü­zel­leş­ti­ren­dir. Bu­lun­du­ğu yerde çiçek aç­tı­ran­dır. Der­nek­te daha nice pro­je­ler­de bir adada ol­ma­yı di­li­yo­rum. Ata­mı­zın de­di­ği gibi “inan­mak la­zım­dır ki dünya üze­rin­de­ki her şey ka­dı­nın ese­ri­dir”. 8 Mart Dünya Emek­çi Ka­dın­lar Gü­nü­nüz kutlu olsun.
Et­kin­lik­te ka­tı­lım­cı ka­dın­la­ra çiçek ve he­di­ye tak­dim edil­di ve et­kin­lik tulum eş­li­ğin­de oy­na­nan ho­ron­la son buldu.