"126 DELEGENİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM"

İl Genel Meclis Üyesi Emin Kanbur,

Güncel Haberler 10.11.2022 10:14:00 0

    Rize’deki önem­li STK lar­dan bi­ri­sin­de daha Şubat ayın­da seçim ya­şa­na­cak. Zi­ra­at Odası Baş­kan­lı­ğı için ya­pı­la­cak se­çim­de 126 de­le­ge oy kul­la­na­cak.
    Zi­ra­at Oda­sın­da ge­li­şim ol­ma­sı için de­ği­şim ge­rek­li di­ye­rek aday ol­du­ğu­nu aylar önce açık­la­yan İl Genel Mec­lis Üyesi Emin Kan­bur’’ Rize’de Zi­ra­at Odası ge­re­ken ça­lış­ma­yı ma­ale­sef ya­pa­mı­yor.
    Rize’nin böl­ge­nin her şeyi olan Çay için önem­li bir ar­gü­man olan Ulu­sal Çay Kon­se­yin­de Zi­ra­at Odası niye yok acaba. Yıl­lar­dır kol­tu­ğa otu­ran Baş­kan Paliç’in çe­kil­me za­ma­nı ge­çi­yor. Oda­mız­da kan de­ği­şik­li­ği mu­hak­kak ge­rek­li.126 de­le­ge­mi­zin oyuna ve des­te­ği­ne ih­ti­ya­cım var. Baş­kan se­çil­di­ğim­de Art­vin Ke­mal­pa­şa’dan-Or­du Per­şem­be’ye kadar var olan 32 Zi­ra­at Odası ile ortak ha­re­ket ede­rek Çay ko­nu­sun­da ortak dek­la­ras­yon ile çağ­rı­da bu­lu­na­ca­ğız. Yılda bir veya iki kez bu oda­lar­la ya­pa­ca­ğı­mız açık­la­ma An­ka­ra’dan ra­hat­lık­la du­yul­ma­lı.
      Çay­cı­mız ve Zi­ra­at­la uğ­ra­şan çift­çi­mi­zin makûs ta­li­hi­ni yen­mek zo­run­da­yız. Yal­nız aidat top­la­yan bir Oda ol­ma­ya­ca­ğız’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: " DELEGENİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °