15 TEMMUZ ŞEHİDİ KEMAL EKŞİ UNUTULMADI

15 Tem­muz hain feto darbe kal­kış­ma­sın­da İstan­bul Boğaz Köp­rü­sün­de­ki ça­tış­ma­da şehit olan Ri­ze­li Kemal Ekşi’nin adı İkiz­de­re Bayır köyde kö­yü­nün köp­rü­sü­ne ve­ril­di.

Güncel Haberler 26.10.2022 09:37:00 0
15 TEMMUZ ŞEHİDİ KEMAL EKŞİ UNUTULMADI

    İkiz­de­re Kay­ma­kam­lı­ğı­nın bu has­sa­si­ye­ti­ne te­şek­kür et­ti­ği­ni söy­le­yen 15 Tem­muz Şe­hi­di Kemal Köse’nin anne ta­ra­fın­dan de­de­si 90 ya­şın­da­ki Mus­ta­fa Kö­soğ­lu’ şe­hi­di­mi­zin acı­sı­nı unut­mak müm­kün değil.
    Genç yaşta hain darbe te­şeb­bü­sü­ne karşı tepki için Bo­ğa­zi­çi Köp­rü­sü­ne giden ve bu­ra­da şehit olan to­ru­num Kemal Ekşi is­mi­ni kö­yü­nün köp­rü­sü­ne ve­re­rek ya­şa­ma­sı­nı sağ­la­yan Kay­ma­ka­mı­mız Mus­ta­fa Salih Bay­ram’a te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
    Ba­yır­köy köyü köp­rü­sü­ne Şehit Kemal Ekşi ta­be­la­sı­nın asıl­ma­sı sı­ra­sın­da bir ko­nuş­ma yapan Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram’ ’şe­hit­le­ri­mi­zi unut­ma­mız müm­kün de­ğil­dir. İlçe­mi­zin ço­cu­ğu Bayır kö­yü­müz­den Kemal Ekşi kar­de­şi­miz Boğaz Köp­rü­sün­de şehit oldu. Unut­ma­ma­mız için kö­yü­nün köp­rü­sü­ne adını yaz­dık’’ dedi.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: TEMMUZ ŞEHİDİ KEMAL UNUTULMADI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °