15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN ADI KÖPRÜDE YAŞATILIYOR

15 Tem­muz hain darbe kal­kış­ma­sın­da An­ka­ra’da Şehit olan İkiz­de­re Gü­ney­ce kö­yün­den Sul­tan Selim Ka­ra­koç ismi köp­rü­ye ve­ril­di.

Yerel Haberler 10.10.2022 08:48:00 0
15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN ADI KÖPRÜDE YAŞATILIYOR

    İkiz­de­re Gü­ney­ce Kö­yün­den olan ve ya­şa­dı­ğı An­ka­ra’da 15 Tem­muz hain kal­kı­şım­da Şehit olan Sul­tan Selim Ka­ra­koç’un ismi kö­yü­nün Kur­tu­luş Ma­hal­le­sin­de daha önce ya­pıl­mış olan köp­rü­ye ve­ril­di.
    Şehit is­mi­nin ya­şa­ma­sı için kö­yü­nün köp­rü­sü­ne adı­nın ve­ril­di­ği­ni söy­le­yen Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram’ ’va­ta­nı­mı­zın kur­tul­ma­sın­da, cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ku­rul­ma­sın­da şe­hit­le­ri­mi­ze min­net borç­lu­yuz.
    Şe­hit­le­ri­miz isim­le­ri gibi ölüm­süz­dür, bizim on­la­rı unut­ma­mız el­bet­te müm­kün değil. Sul­tan Selim Ka­ra­koç is­mi­ni kö­yün­de­ki köp­rü­ye ve­re­rek ya­şat­mak is­te­dik’’ dedi.
    Köp­rü­ye Şehit Sul­tan Selim Ka­ra­koç ta­be­la­sı­nın ta­kıl­ma­sın­da Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Salih Bay­ram, Kay­ma­kam­lık Yazı İşleri Mü­dü­rü Salih Çep­ni­oğ­lu, Kay­ma­kam­lık Sos­yal Yar­dım­laş­ma Vakfı Mü­dü­rü Adem Kö­soğ­lu, Gü­ney­ce Köyü Muh­ta­rı İsmail Taş­de­len hazır bu­lun­du.
        Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °