Tarih: 20.07.2022 10:10

15 TEMMUZ'UN 6.YILINDA İLÇEMİZDE ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

    Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Ça­ye­li İlçe Cum­hu­ri­yet Baş­sav­cı­sı Sayın Meh­met Emre ÖZEL, Belde Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­mız, 15 Tem­muz Ga­zi­le­ri­miz­den Sayın Hakan YIL­MAZ­TÜRK ile kurum amir­le­ri­nin yer almış ol­du­ğu et­kin­li­ğin açı­lı­şı Ku­ran-i Kerim ti­la­ve­ti ile ger­çek­leş­ti­ril­di. Oku­nan Ku­ran-i Kerim son­ra­sın­da pro­to­kol ko­nuş­ma­la­rı ger­çek­leş­ti­ril­di.
    İlçe­miz Kay­ma­ka­mı ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı­nın günün anlam ve öne­mi­ni be­lir­ten ko­nuş­ma­la­rı­nı yap­tık­tan sonra Cum­hur­baş­ka­nı Sayın Recep Tay­yip ER­DO­ĞAN'ın 15 Tem­muz Me­sa­jı canlı ola­rak alanı dol­du­ran hal­kı­mı­za iz­le­til­di.
Son­ra­sın­da öğ­ren­ci­le­rin ha­zır­la­mış ol­duk­la­rı şi­ir­ler okun­du ve ilçe müf­tü­müz Sayın Ali Fuat BAY­CAN eş­li­ğin­de 15 Tem­muz ve tüm şe­hit­le­ri­mi­zin ru­hu­na he­di­ye edil­mek üzere dua ya­pıl­dı.15 Tem­muz anma et­kin­lik prog­ra­mı ko­nuş­ma­lar ve şiir din­le­ti­si son­ra­sın­da İlçe müf­tü­lü­ğü­mü­zün ha­zır­la­mış ol­du­ğu gör­sel vi­de­olar ve ila­hi­ler ile devam et­ti­ril­di.
           

Haber-Foto: İbrahim SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —