Tarih: 05.07.2023 09:10

18. KEZ YAPILACAK VERÇENİK DAĞI TIRMANIŞ ŞENLİĞİ İPSİZ RECEP ANISINA YAPILACAK

Facebook Twitter Linked-in

 Ver­çe­nik Dağ­cı­lık ve Doğa Spor­la­rı Genç­lik Spor Ku­lü­bü Yö­ne­tim Ku­rul­la­rı adına Baş­kan T.D.F.5 Ka­de­me Dağ­cı­lık Ant­re­nö­rü Emin Ali Kal­cı­oğ­lu yap­tı­ğı ya­zı­lı açık­la­ma­da’’ Her yıl ol­du­ğu gibi bu yıl da büyük bir gu­rur­la Kur­tu­luş Sa­va­şı halk kah­ra­man­la­rı­mız­dan MİLİS YÜZ­BA­ŞI RİZELİ İPSİZ RECEP ve Ar­ka­daş­la­rı anı­sı­na 18. dü­zen­le­miş ol­du­ğu­muz; Ge­le­nek­sel Ver­çe­nik Dağı zirve şen­li­ği­miz 23-27 Ağus­tos 2023’de ya­pı­la­cak­tır.
Prog­ra­mı­mız, 23 AĞUS­TOS Çar­şam­ba günü Saat 10:00'da Rize Va­li­lik Bi­na­sı önün­de top­lan­ma 10:30 Ata­türk Anı­tı­na Çe­lenk koyma tö­re­ni 11:00 Araç­lar­la Çam­lı­hem­şin il­çe­si­ne ha­re­ket saat 12:00 Çam­lı­hem­şin de öğlen ye­me­ği ve alış­ve­riş im­kâ­nı son­ra­sın­da araç­lar­la Ver­çe­nik yay­la­sı­na ha­re­ket, saat 15:00 az bir yü­rü­yüş­le kamp ye­ri­ne varış, ça­dır­la­rın ku­rul­ma­sı ( kamp ateşi ya­kı­la­cak ) Çok şa­şı­ra­ca­ğı­nız sürp­riz eğ­len­ce prog­ra­mı 23:00 Be­de­nin ve ruhun bir­bi­riy­le an­laş­ma­ya var­ma­sı, ses­siz­lik.
24 AĞUS­TOS Per­şem­be Saat 09:00 Ka­pı­lı göl­le­re ha­re­ket (yo­lu­muz yak­la­şık kamp yükü ile be­ra­ber 2,5 sa­at­tir) Kamp ala­nı­na varış, kam­pın ku­rul­ma­sı Aynı gün için­de, Ver­çe­nik Adalı göl­ler di­ya­rı­na ci­ğer­le­ri­mi­zin de­rin­lik­le­ri­ne kadar çek­ti­ği­miz, ru­hu­mu­zu ye­ni­le­yen temiz ha­va­da çevre yü­rü­yüş­le­ri ya­pı­la­cak­tır.
25 AĞUS­TOS Cuma günü 1.​Gurup Saat 05:00 3711 ra­kım­lı VER­ÇENİK dağı tır­ma­nış baş­lı­yor. Bu tır­ma­nı­şa TDF'den YAZ DAĞ­CI­LIK eği­ti­mi almış olan­lar ve 2023 yılı vi­ze­li spor­cu li­san­sı olan­lar ka­tı­la­bi­le­cek­ler­dir. 09:00 Tır­ma­nı­şa ka­tıl­ma­yan gu­rup­la­rı­mız için GÖL­LER DİYARI HEMŞİN TEPE ve LEŞ­DA­ĞI Tır­ma­nı­şı (Bu Tır­ma­nış ge­zi­si­ne is­te­yen her­kes ka­tı­la­bi­lir)
26 AĞUS­TOS Cu­mar­te­si 2.​Gurup Saat 05:00 3711 ra­kım­lı VER­ÇENİK dağı tır­ma­nı­şı. Bu tır­ma­nı­şa TDF'den YAZ DAĞ­CI­LI­ĞI eği­ti­mi almış olan­lar ve 2023 vi­ze­li spor­cu li­san­sı olan­lar ka­tı­la­bi­le­cek­ler­dir. 09:00 Tır­ma­nı­şa ka­tıl­ma­yan gu­rup­la­rı­mız için GÖL­LER DİYARI Hem­şin Tepe ge­zi­si (Bu tır­ma­nış a is­te­yen her­kes ka­tı­la­bi­lir)
27 AĞUS­TOS ÇAR­ŞAM­BA 08:30 Kam­pın top­lan­ma­sı ve Ver­çe­nik yay­la­sı­na ha­re­ket 10:30 Bütün gü­zel­lik­le­ri ben­li­ği­mi­ze ala­rak, kö­tü­lük­le­ri rüz­gâ­ra bı­ra­ka­rak araç­lar­la Rize’ye ha­re­ket Gü­zel­lik­le­re şahit ol­du­ğu­mu­za dair ka­tı­lım bel­ge­le­ri­nin ve­ril­me­si.
Yeni yer­le­ri keş­fet­mek, öz­gür­lü­ğün ve do­ğa­nın ta­dı­na var­mak ve ken­di­ne doğru yol­cu­luk yap­mak is­te­yen Ka­tı­lım­cı dost­la­rı­mız lüt­fen! 20 Ağus­tos 2023 saat 17:00’ ye kadar aşa­ğı­da ve­ri­len mail ad­re­si­ne ya da te­le­fon nu­ma­ra­la­rın­dan bi­riy­le ir­ti­ba­ta ge­çi­niz. Baş­kan Emin Ali KAL­CI­OĞ­LU: 0506 407 68 39, Metin Çolak: 0533 664 37 38 Nuri Reis: 0507 639 61 53 Dağ­la­rın Oğlu Bü­lent Erkan.
Spor­cu sağ­lı­ğı için ted­bir önem­li
Önem­li: her ku­lüp­ten 3 spor­cu zir­ve­ye gö­tü­re­bi­li­yo­ruz, zirve talep et­me­yen, kamp ve çevre ge­zi­le­ri leş dağı ve Hem­şin tepe çı­kış­la­rı için kon­ten­jan yok­tur is­te­yen ka­tı­la­bi­lir. Bi­lin­di­ği gibi Ver­çe­nik Dağı tek­nik bir ro­ta­ya sa­hip­tir. 2023 Vi­ze­li Spor­cu li­san­sı­nı ya­nın­da ge­ti­ril­me­si ge­rek­mek­te­dir.
Zirve ya­pa­cak olan spor­cu­lar tek­nik mal­ze­me kul­la­na­bil­me­li­dir. Kask ve em­ni­yet ke­me­ri, iniş mal­ze­me­si ol­ma­yan zir­ve­ye asla çı­ka­rıl­ma­ya­cak­tır.
Reh­ber­lik hiz­met­le­ri, ip ve diğer tek­nik mal­ze­me­ler Ku­lü­bü­mü­ze ait­tir.
Ül­ke­miz­den çok sa­yı­da dağcı ve diğer ko­nuk­la­rın ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­le­şecek 18. Ge­le­nek­sel Ver­çe­nik Dağı Tır­ma­nış Şen­li­ği fa­ali­ye­ti­mi­zi onur­lan­dır­ma­nı­zı di­le­riz. Fa­ali­ye­te katkı üc­re­ti Kişi başı 300 TL kabul edi­le­cek­tir ‘’dedi.
         Ha­ber: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —