“2023 DE MHP 250-300 MİLLETVEKİLİ VE ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI SEÇİLMELİ”

“2023 DE MHP 250-300 MİLLETVEKİLİ VE ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI SEÇİLMELİ”

BURSA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA HİDAYET VAHAPOĞLU,

 Genel Baş­kan Dev­let Bah­çe­li’nin ta­li­mat­la­rıy­la “Köyüm Benim” te­ma­lı köy zi­ya­ret­le­ri kap­sa­mın­da ili­mi­ze ge­le­rek İkiz­de­re Gü­ney­ce Köyü’nde Bursa Mil­let­ve­ki­li Mus­ta­fa Hi­da­yet Va­ha­poğ­lu ile bir­lik­te MYK üye­le­ri köy­lü­ler­le bu­luş­tu.
 Gü­ney­ce Kö­yün­de yoğun bir ka­tı­lım­la ya­pı­lan top­lan­tı­nın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı İkiz­de­re İlçe Baş­ka­nı Ab­dur­rez­zak Uzun yaptı. Uzun ko­nuş­ma­sın­da’ ’Genel Baş­ka­nı­mı­zın ta­li­mat­la­rı­nı Gü­ney­ce kö­yü­müz­de top­la­na­rak ye­ri­ne ge­ti­ri­yo­ruz. Bütün ka­tı­lım­cı­la­ra te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
 MKYK Üye­le­rin­den Zeki Anıt, İdris Aydın ve Ab­dul­lah Ba­ha­dır Al­pe­ren se­çi­me kadar her gün sa­ha­da­yız Genel Baş­ka­nı­mız biz­den 300 Mil­let­ve­ki­li ve Er­do­ğan’ın ye­ni­den Cum­hur­baş­ka­nı se­çil­me­si için des­tek is­ti­yor de­di­ler.
Gezi ve 15 Tem­muz hain gi­ri­şi­mi­dir
Tür­ki­ye’nin düş­ma­nı çok olan bir coğ­raf­ya­da bu­lun­du­ğu­nu söy­le­yen Bursa Mil­let­ve­ki­li Mus­ta­fa Hi­da­yet Va­ha­poğ­lu’’ çok teh­li­ke­li ba­di­re­ler at­lat­tık. MHP Tür­ki­ye’nin çi­men­to­su­dur. Bunun de­ğe­ri­ni bil­me­miz lazım. MHP ola­rak iki yıl­dır sa­ha­da­yız. İl ve İlçe bu­luş­ma­la­rı­nı bi­tir­dik şimdi köy bu­luş­ma­la­rı­nı ya­pı­yo­ruz. 2023 se­çi­mi­ni çok önem­si­yo­ruz. Genel Baş­ka­nı­mız 2023 se­çi­min­de 250-300 mil­let­ve­ki­li ile mec­lis­te daha güçlü ol­ma­lı­yız der­ken biz­den siz­den des­tek iti­yor. Gezi olay­la­rın­da ba­ha­ne ağaç de­ğil­di, MİT Tır­la­rı bizi dı­şar­da yar­gı­lat­tır­dı, Tür­ki­ye kim­se­nin iç iş­le­ri­ne ka­rış­maz. 15 Tem­muz hep dış ha­in­le­rin işi­dir.2015 de dü­şü­rü­len Rus uçağı Feto gi­ri­şi­mi­nin ça­lış­ma­sıy­dı.15 Tem­muz ak­şa­mı bir tek MHP’nin ışık­la­rı ya­nı­yor­du. O gece Genel Mer­kez­de be­nim­le bir­lik­te Genel Baş­kan ve Atil­la Kaya vardı. On­la­rın derdi Tay­yip Er­do­ğan git­sin de ne olur­sa olsun. San­dık­ta 85 mil­yon hak veya batıl ter­ci­hi ya­pa­cak” dedi.
Köyüm Benim prog­ra­mı­na İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocak­la­rı Baş­ka­nı Sadık Kan­de­mir İl ve İlçe yö­ne­ti­min­den kurul üye­le­ri, par­ti­li­ler ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.


       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU