2. KEZ İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Haydi Ça­ye­li Hep Bir­lik­te Pe­dal­lı­yo­ruz

Spor Haberleri 23.09.2022 11:19:00 0
2. KEZ İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Kül­tür ve Sos­yal İşler Mü­dür­lü­ğün­ce geç­ti­ği­miz hafta sonu gü­neş­li bir Ça­ye­li sa­ba­hın­da dü­zen­le­nen "Haydi Ça­ye­li Hep Bir­lik­te Pe­dal­lı­yo­ruz" et­kin­li­ği­ne bi­sik­let sever hal­kı­mı­zın ka­tı­lım­la­rı ile ger­çek­leş­ti­ril­di.
    Her yıl 16-22 Eylül ta­rih­le­ri ara­sın­da dün­ya­nın her ye­rin­de kut­la­nan Av­ru­pa Ha­re­ket­li­lik haf­ta­sı mü­na­se­be­tiy­le bu yıl İlçe­miz­de ikin­ci kez Bi­sik­let Turu et­kin­li­ği dü­zen­len­di.

    Et­kin­li­ğe Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Ça­ye­li İlçe Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Ömer Tarık KÖK­DAL, kurum amir­le­ri ile çok sa­yı­da bi­sik­let­li va­tan­da­şı­mız ve ço­cuk­lar yer aldı.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si bi­na­sı­nın sahil yolu üze­rin­den star­tı ve­ri­len et­kin­lik kemer pla­jın­da son buldu. Et­kin­li­ğe far­kın­da­lık kat­mak için Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­ne ait elekt­rik­li araç­lar­da tura dahil edil­di. İlk durak olan kemer pla­jın­da mi­sa­fir­le­re Ça­ye­li Be­le­di­ye­sin­ce ha­zır­la­nan ik­ram­lar tak­tim edil­di.
    Günün anlam ve öne­mi­ni be­lir­ten ko­nuş­ma­lar yapan Baş­kan Çift­çi son­ra­sın­da far­kın­da­lık oluş­tur­mak üzere böl­ge­de çöp top­lan­dı. Çöp top­la­ma et­kin­li­ği son­ra­sın­da sahil dolgu ala­nı­na doğru pe­dal­lar ye­ni­den çev­ril­di ve bu böl­ge­de et­kin­lik son buldu.
         

  Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: . İLÇEMİZDE BİSİKLET DÜZENLENDİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °