400 KİŞİNİN KATILDIĞI SOKAK İFTARI

Pan­de­mi do­la­yı­sıy­la iki ra­ma­zan­dır ya­pı­la­ma­yan toplu iftar ye­mek­le­ri ilgi çe­ki­yor, yüz­le­re varan ka­tı­lım­cı if­ta­rı­nı toplu ye­mek­ler­de açı­yor.

Yerel Haberler 29.04.2022 11:05:00 0
400 KİŞİNİN KATILDIĞI SOKAK İFTARI

    Rize mer­kez De­ğir­men­de­re’deki Zihni Derin Or­ta­oku­lu kar­şı­sın­da Kö­se­oğ­lu Fı­rın­cı­lık sa­hip­le­rin­den Salim Kö­se­oğ­lu ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen so­kak­ta­ki toplu iftar ye­me­ği­ne yüz­ler­ce ki­şi­nin ka­tı­la­rak Oruç aç­ma­la­rı mem­nun­luk­la kar­şı­lan­dı. So­kak­ta boy­dan boya masa ve san­dal­ye­ler ko­nu­la­rak dört yüz oruç­lu Müs­lü­ma­na iftar yap­tı­ran Fırın sa­hi­bi Salim Kö­se­oğ­lu ye­me­ği hak­kın­da bir ko­nuş­ma yapan Rize Fı­rın­cı­lar Odası Baş­ka­nı Refik Kum­ba­sar’’toplu if­ta­rı dü­zen­le­yen Kö­se­oğ­lu ekmek fı­rı­nı sa­hi­bi mes­lek­ta­şım kar­de­şim salim Kö­se­oğ­lu ge­le­nek­sel ola­rak her yıl dü­zen­le­di­ği iftar prog­ra­mı­nı bu yılda yak­la­şık dört yüz ki­şi­nin ka­tıl­dı­ğı bir iftar ye­me­ğiy­le ger­çek­leş­tir­di. Her şeyin gön­lün­ce ol­ma­sı di­le­ğiy­le Mevla’mın sana iş­let­me­ni­ze aile­ni­ze bol be­re­ket­li ka­zanç­lar ver­me­si­ni te­men­ni edi­yo­rum’’ dedi.
    Kö­se­oğ­lu yemek son­ra­sı ka­tı­lan her­ke­se te­şek­kür etti.
    Toplu iftar ye­me­ği­ne Rize Nüfus İl Mü­dü­rü Enes Tü­fek­çi, İl Ti­ca­ret Mü­dü­rü Osman Kö­se­oğ­lu, Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Turan Ak­bu­lut, Ga­ze­te­ci Orhan Ya­zı­cı­lar, İsmet Kö­soğ­lu, eski AFAD il Mü­dü­rü Şakir Kurk ve dört yüze yakın oruç­lu ki­şi­nin ka­tıl­dı­ğı be­lir­til­di.
         

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KİŞİNİN KATILDIĞI SOKAK İFTARI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °