Tarih: 11.06.2024 14:54

4. KÖY MUHTARLARI ÇALIŞTAYI İKİZDERE'DE YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Rize’nin 11 il­çe­sin­de ya­pıl­ma­sı plan­la­nan Köy Muh­tar­la­rı Ça­lış­ta­yı­nın 4. İkiz­de­re il­çe­sin­de ya­pıl­dı. İyi­de­re, Kal­kan­de­re ve İkiz­de­re il­çe­sin­de­ki köy muh­tar­la­rı­nın ka­tıl­dı­ğı ça­lış­ta­ya 58 köy muh­ta­rı ka­tı­la­rak İl Özel İda­re­si ça­lı­şan­la­rı ta­ra­fın­dan ya­pı­la­bi­lecek hiz­met­le­rin ta­ki­bi ko­nu­sun­da bilgi alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du. Dü­zen­le­nen Ça­lış­tay­da köy­ler­de ek­sik­li­ği his­se­di­len yol, su, imar vb. ko­nu­lar­la il­gi­li is­ti­şa­re­ler­de bu­lu­nul­du.
Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Remzi Güzel’’ muh­tar­la­rı­mız­la Rize’de yap­tı­ğı­mız bu 4.ça­lış­ta­yı­omız uma­rım fay­da­lı ola­cak­tır. Köy Muh­tar­la­rı­mız ve ilk se­çi­len­le­rin köy­le­re hiz­met ko­nu­sun­da takip edi­le­bi­lecek yol ko­nu­sun­da ek­sik­le­ri ola­bi­lir. Bu ça­lış­tay­lar ko­nu­la­rı çöz­me­de ha­yır­lı ola­cak­tır in­şal­lah’’ dedi.

İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Büyük’’ her ko­nu­yu Mil­let­ve­ki­li­ne ilet­me­yin’’
Ça­lış­tay­da ko­nu­şan İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Ali İmran Büyük’’ Hiz­met alı­mın­da iz­le­ni­lecek yol ve çözüm ko­nu­sun­da takip edi­lecek bel­li­dir. Özel idare ola­rak hiz­met alı­mın­da sabır is­ti­yo­ruz. Zor gün­ler­den ge­çi­yo­ruz. Muh­ta­rın göm­le­ği olmaz. Muh­tar kö­yün­de her­ke­sin muh­ta­rı­dır. Köy­lü­le­riy­le ko­nuş­ma­maz­lık kır­gın­lık ol­ma­ma­lı. De­mok­ra­si­nin ilk hal­ka­sı siz­si­niz. Ay­rı­ca hiz­met is­ter­ken İl Baş­kan­lı­ğı­nı, Mil­let­ve­kil­le­ri­mi­zi ara­yan ar­ka­daş­la­rı­mız var. Bu­ra­la­ra kadar git­me­den önce İl Genel Mec­li­si Üyesi ar­ka­daş­la­rı­mız var, ko­nu­la­rı önce on­lar­la gö­rü­şün’’ dedi.
Kal­kan­de­re ve İkiz­de­re Kay­ma­kam­la­rı yap­tık­la­rı ko­nuş­ma­da’’ yerel yö­ne­tim­le mer­ke­zi yö­ne­tim ara­sın­da iş bir­li­ği çok önem­li, ça­lış­ta­yın ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­di­ler. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Abdi Ekşi’de ko­nuş­ma­sın­da ça­lış­ta­yın köy­le­re ve il­çe­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­di.
İkiz­de­re Kay­ma­kam­lık Sos­yal Te­sis­le­rin­de ya­pı­lan 4.​Rize Köy Muh­tar­la­rı Ça­lış­ta­yı­na, İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Ali Özdaş, Kal­kan­de­re Kay­ma­ka­mı Alpay Din­cel, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Ali İmran Büyük, İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­te­ri Ümit Hü­se­yin Sarı ve Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­la­rı ile Özel İdare per­so­nel­le­ri, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri İkiz­de­re ve Kal­kan­de­re Üye­le­ri Ab­dur­rez­zak Uzun, Ahmet Aksu, Hasan İbar ve Meh­met Öz­türk, il­çe­le­rin Köy­le­re Hiz­met Gö­tür­me Bir­li­ği Mü­dür­le­ri ve İkiz­de­re, İyi­de­re, Kal­kan­de­re il­çe­le­ri­nin 58 Köy Muh­ta­rı ka­tıl­dı.

  Ha­ber-Fo­to: İSMET KÖ­SOĞ­




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —