53. MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİR ODASININ KATILDIĞI TOPLANTI RİZEDE YAPILDI

Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de 53 Mu­ha­se­be ve Mali Mü­şa­vir Odası tem­sil­ci­le­ri­nin ka­tıl­dı­ğı 2 gün devam eden top­lan­tı Rize’de ya­pıl­dı.

Güncel Haberler 26.03.2022 14:51:00 0
53. MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİR ODASININ KATILDIĞI TOPLANTI RİZEDE YAPILDI

Ev sa­hi­bi ola­rak bir açık­la­ma­da bu­lu­nan Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci Mali Mü­şa­vir­ler Oda Baş­ka­nı Ali Fuat Çak­mak­çı ‘’top­lan­tı­mı­za Ka­ra­de­niz Böl­ge­si ve Ka­ra­de­niz’e kı­yı­sı olan 25 ilin oda tem­sil­ci­le­ri ka­tıl­dı.
    Bu oda­lar tem­sil­ci­ler, Zon­gul­dak, Kırk­la­re­li, İstan­bul, Edir­ne, Te­kir­dağ, Düzce, Tokat, Çorum, Sa­kar­ya, Trab­zon, Sam­sun, Gü­müş­ha­ne, Ya­lo­va, Ordu, Gi­re­sun, Ko­ca­eli, Amas­ya, Rize, Art­vin, Ka­ra­bük, Bar­tın, Kas­ta­mo­nu, Bolu ve Sinop il­le­rin­den gelen mes­lek­taş­la­rı­mız.
    Top­lan­tı­nın bi­rin­ci gü­nün­de Rize Ti­ca­ret Bor­sa­sı Sa­lo­nun­da” 2021 Yılı Ge­lir­le­ri­nin Be­ya­nın­da Özel­lik Arz Eden Du­rum­lar” ko­nu­lu İstan­bul Ser­best Mu­ha­se­be­ci Mali Mü­şa­vir­ler Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Halim Bur­sa­lı’nın ko­nuş­ma­cı ola­rak ka­tıl­dı­ğı ve mes­lek men­sup­la­rı, Ti­ca­ret Bor­sa­sı üye­le­ri­nin ka­tıl­dı­ğı se­mi­ner ile baş­la­dı. Mi­sa­fir Oda ola­rak Van ve Kars Oda Baş­kan ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri­nin de ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­yı Ayder Yay­la­sı’nda özel­lik­le dü­zen­le­dik­le­ri­ni söy­le­yen Baş­kan, bu sa­ye­de hem ka­tı­lım­cı­la­ra güzel anı­lar ka­zan­dır­mak, hem de ili­mi­zin ta­nı­tı­mı­na katkı sağ­la­mış ol­mak­tı. El­bet­te mev­sim ola­rak bek­le­me­sek te bu kadar yoğun kar ya­ğı­şı­na te­sa­düf et­me­miz, bazı ka­tı­lım­cı oda­la­rın son da­ki­ka ge­le­me­me­le­ri­ne sebep ol­duy­sa da 80 ki­şi­nin ka­tıl­dı­ğı bu or­ga­ni­zas­yo­nu ba­şa­rı ile ta­mam­la­dık. 53. Dü­zen­le­di­ği­miz top­lan­tı­nın gün­de­min­de “Mes­le­ki Ko­nu­lar ve Oda­la­rın Ge­lir­le­ri” gün­de­miy­le ger­çek­leş­tir­di­ği­miz top­lan­tı­da yeni ge­liş­me­le­ri ko­nuş­tuk’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °