6 ENGELLİ VATANDAŞ AKÜLÜ ARAÇA KAVUŞMA SEVİNÇİNİ YAŞADI

Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt'ün gi­ri­şim­le­riy­le alı­nan 6 adet akülü en­gel­li aracı, ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­ne ulaş­tı­rıl­dı.

Güncel Haberler 26.01.2023 12:57:00 0
6 ENGELLİ VATANDAŞ AKÜLÜ ARAÇA KAVUŞMA SEVİNÇİNİ YAŞADI

 Baş­kan Türüt ve bir kısım İl genel Mec­lis üye­siy­le bir­lik­te akülü araç­la­rı­na ka­vu­şan aile­le­ri ev­le­rin­de zi­ya­ret et­ti­ler.
İhti­yaç ve ta­lep­ler üze­ri­ne Mer­kez, Gü­ney­su ve Pazar il­çe­le­rin­de ika­met eden en­gel­li va­tan­daş­la­rı evin­de zi­ya­ret eden Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt ve İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri, 5 adet akülü en­gel­li ara­cı­nı sa­hip­le­ri­ne tes­lim etti. İstan­bul’da ika­met eden Ri­ze­li gence ise en­gel­li aracı kargo yo­luy­la gön­de­ril­di.
En­gel­li va­tan­daş­la­rın ve aile­le­ri­nin se­vinç­le­ri­ne ortak olan Baş­kan Türüt, gelen ta­lep­ler­le il­gi­li bir ça­lış­ma yap­tık­la­rı­nı ifade ede­rek “hem ikili di­ya­log­la­rı­mız hem de iş in­san­la­rı­mı­zın kat­kı­la­rıy­la te­da­rik et­ti­ği­miz 6 adet akülü en­gel­li ara­cı­nı sa­hip­le­ri­ne ulaş­tır­ma­nın mut­lu­lu­ğu­nu ya­şı­yo­ruz.
Bu sü­reç­te ça­lış­ma­la­rı­mı­za des­tek veren her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.


         Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
         Foto: Yaşar Akar­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °