Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak KARAHAN ve Ak Parti Çayeli İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Güçlü Yıldırım'dan HACI Ziyaretleri

il­çe­miz­den kut­sal top­rak­la­ra gi­de­rek hac va­zi­fe­le­ri­ni ye­ri­ne ge­ti­ren ha­cı­la­rı­mı­zı ha­ne­le­rin­de zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 20.07.2023 09:40:00 0
 Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak KARAHAN ve Ak Parti Çayeli İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Güçlü Yıldırım

 Ak Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak KA­RA­HAN ve Ak Parti Ça­ye­li Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Melek Güçlü Yıl­dı­rım, il­çe­miz­den kut­sal top­rak­la­ra gi­de­rek hac va­zi­fe­le­ri­ni ye­ri­ne ge­ti­ren ha­cı­la­rı­mı­zı ha­ne­le­rin­de zi­ya­ret etti. Baş­ka­n İshak KA­RA­HAN ve Baş­ka­n Melek Güçlü Yıl­dı­rım, hac va­zi­fe­le­ri­ni ye­ri­ne ge­ti­ren Ga­ze­te­mi­zin Yazı İşleri Mü­dü­rü İbra­him Saklı'nın ba­ba­sı Recep Saklı, An­ne­si Fatma Saklı, Ab­la­sı Nejla Kamil ve eniş­te­si Rıza Kamil'i de unut­ma­ya­rak ha­ne­le­rin­de zi­ya­ret etti. Hacı zi­ya­ret­le­ri­ne son­ra­dan iş­ti­rak eden AK Parti Ça­ye­li Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri ve AK Parti Ça­ye­li İlçe Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Mü­ca­hit Yıl­maz’ın ka­tı­lım­la­rı ile devam edil­di. Baş­kan Ka­ra­han, Hacı zi­ya­ret­le­ri­miz­de eksik bı­rak­tı­ğı­mız Bü­yük­köy Va­di­miz­de ki ha­cı­la­rı­mı­zın bir kıs­mı­nı daha zi­ya­ret ede­rek na­si­bi­miz olan zem­zem ve hur­ma­la­rı aldık kabul ettik dedi.
 Baş­kan İshak Ka­ra­han Hacı zi­ya­ret­le­ri­ni ta­mam­la­dık­tan sonra yap­tı­ğı açık­la­ma­da şu ifa­de­le­re yer verdi, Mev­lam tüm Ha­cı­la­rı­mı­za, Pey­gam­ber Efen­di­miz Hz. Mu­ham­med (S.A.V)’in “Kim Allah için hac­ce­der de kötü söz ve dav­ra­nış­lar­dan ve Allah’a karşı gel­mek­ten sa­kı­nır­sa, (kul hakkı hariç) an­ne­sin­den doğ­du­ğu günkü gibi gü­nah­la­rın­dan arın­mış ola­rak hac­dan döner” ha­di­sin­de­ki va­adi­ne mah­zar ola­bil­me­yi nasip eyler in­şal­lah dedi.
Ka­ra­han söz­le­ri­nin de­va­mın­da, Tüm ha­cı­la­rı­mı­za git­me­ye ça­lış­tık ama muh­te­me­len gi­de­me­dik­le­ri­miz, ihmal et­tik­le­ri­miz ol­muş­tur, biz­le­re hak­la­rı­nı helal ey­le­sin­ler, art bir ni­yet­le değil ye­tiş­ti­re­me­di­ği­miz için zi­ya­ret ede­me­dik ken­di­le­ri­ni. Mev­lam tek­ra­ren tüm ha­cı­la­rı­mı­zın iba­det­le­ri­ni kabul ve mak­bul etsin in­şal­lah. Kut­sal top­rak­la­rı zi­ya­ret et­me­yi gö­nül­den arzu eden tüm hem­şe­ri­le­ri­mi­zin du­ala­rı­nın kabul ol­ma­sı te­men­ni­si ile... di­ye­rek söz­le­ri­ne son verdi.


             Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °