İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İDAK Ekibi (İkizdere Arama Kurtarma) Kaymakamlık görevine bir süre önce atanan Kaymakam Ali Özdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel Haberler 26.06.2024 09:35:00 0
      İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

     İlçede doğal afetlerde eksikliği çok hissedilen arama kurtarma ekibi 2017 yılında dönemin Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından hayırsever iş adamlarının yardımlarıyla kurulmuştu. Kurulduğu günden bu yana Rize bölgesinde olduğu gibi birçok kaza ve afet yerine ilk koşan kurtarıcı ekiplerden birisi olan İDAK 6 Şubat Depreminde de Nurdağı başta olmak üzere bölgede yaptıkları arama kurtarma çalışmalarında birçok insanı deprem enkazından canlı kurtarmıştı. Bu yararlı çalışmalarından dolayı Valilik ve Cumhurbaşkanlığı tarafından plaketle ödüllendirilen İDAK ekibi tam kadro olarak ilçeye yeni atanan Kaymakam Ali Özdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

     Kyamakam Ali Özdaş ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini ileten   İDAK ekibiyle istişarelerde bulunuldu. Ziyarette, afet ve acil durum yönetimi ve çalışmaları konusunda ihtiyaçları ve sıkıntıları üzerinde duruldu.

Haber-Foto: İSMET KÖSOĞLU


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °