AÇ KALAN AYILAR EVLERİ TAHRİP ETTİ

Ba­har­da aç kalan Boz Ayı­la­rın sal­dı­rı­sı devam edi­yor.

Güncel Haberler 3.06.2022 09:52:00 0
AÇ KALAN AYILAR EVLERİ TAHRİP ETTİ

    Ba­har­da aç kalan Boz Ayı­la­rın sal­dı­rı­sı devam edi­yor. Rize- İkiz­de­re il­çe­si­nin Rüz­gâr­lı Köyü yay­la­sın­da İsmail Bay­rak, Yasin Te­ve­toğ­lu ve Mutlu Köy­men’in ev­le­ri­ne pen­ce­re­le­ri kı­ra­rak giren kim­li­ği be­lir­siz Boz Ayı­lar maddi ha­sa­ra yol açtı.
    İkiz­de­re’nin Rüz­gâr­lı Köyü yay­la­sı­na Yasin Te­ve­toğ­lu, İsmail Bay­rak ve Mutlu Köy­men’e ait üç eve pen­ce­re­le­ri kı­ra­rak giren kim­li­ği be­lir­le­ne­me­yen Boz ayı­lar kap ka­çak­la­rı da­ğı­ta­rak maddi ha­sa­ra sebep oldu.
    Her yıl ayı­la­rın zarar ver­di­ği­ni söy­le­yen evin­de hasar gören İsmail Bay­rak’ bu ayı­lar­dan bık­tık. Ba­ha­ra çık­tı­lar ama yine ev­le­ri­mi­ze sal­dı­rı­yor­lar.
    Ön­ce­ki yıl­lar­da böyle sal­dı­rı­lar ol­maz­dı. Son bir­kaç yıl­dır ev­le­ri­miz­de gıda mad­de­si de bı­rak­ma­dı­ğı­mız halde ge­le­rek kapı pen­ce­re kı­ra­rak eve gi­ri­yor­lar her ta­ra­fı da­ğı­tı­yor­lar. Dev­le­ti­mi­zin bu ayı­la­ra sahip çık­tı­ğı kadar va­tan­da­şa da sahip çık­ma­sı­nı is­ti­yo­ruz. Ev­le­ri­miz­de mey­da­na gelen za­ra­rı nasıl te­la­fi ede­ce­ğiz. Bizde kendi ön­lem­le­ri­mi­zi ala­ca­ğız artık. Nöbet tu­ta­rak hem ev­le­ri­mi­zi hem arı ko­van­la­rı­mı­zı ko­ru­ya­ca­ğız’’ dedi. Rüz­gâr­lı Yay­la­sı­nın aynı za­man­da ünlü Pop sa­nat­çı­sı Tar­kan Te­ve­toğ­lu’nun da yay­la­sı ol­du­ğu be­lir­til­di.
                 

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KALAN AYILAR EVLERİ TAHRİP
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °