Tarih: 27.08.2022 10:29

"Adalet İstiyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

USTA; 210 Bin Çay Üre­ti­ci­si­nin "Pro­mos­yon" Hak­la­rı için İkti­dar ve Mu­ha­le­fet Par­ti­le­ri­ni gö­re­ve ça­ğır­dı.
    Baş­kan USTA açık­la­ma­sı­na şu şe­kil­de devam etti; “Ül­ke­miz­de Pro­mos­yon Emek­li­ye, Me­mu­ra, Söz­leş­me­li Per­so­ne­le, Özele, Di­ya­ne­te, Ada­le­te her­ke­si­me var, köylü mil­le­tin efen­di­si­dir sö­zü­nün mu­ha­ta­bı çift­çi­mi­ze neden yok? Kamu ve Özel Ban­ka­la­rı Mil­yar TL Kâr re­kor­la­rı kı­rar­ken, çift­çi­le­ri­mi­zin bu hak­la­rı neden hiç­bir si­ya­set­çi­mi­zin gün­de­min­de değil. 210 Bin Çay Üre­ti­ci­mi­zin 10 Mil­yar TL yi Bulan Çay Pa­ra­sı öde­me­le­ri­ne kar­şı­lık başta Rize'li Ve­kil­le­ri­miz olmak üzere, Art­vin, Trab­zon ve Gi­re­sun Mil­let Ve­kil­le­ri­mi­zi, İkti­da­rın­dan Mu­ha­le­fe­ti­ne kadar gö­re­ve davet edi­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    Mer­kez ilçe Baş­ka­nı USTA; “Büyük Bir­lik Par­ti­si Genel Baş­ka­nı­mız Sayın Mus­ta­fa DESTİCİ' nin gi­ri­şim­le­ri ile 210 Bin Çay Üre­ti­ci­mi­zin Pro­mos­yon Hak­la­rı­nı talep edi­yo­ruz. Bu pa­ra­lar kar­şı­lı­ğın­da 700 Mil­yon TL ye yakın bir ka­zanç söz ko­nu­su ola­cak­tır, bu da 30 Kuruş olan des­tek­le­me­ye 50 Kuruş daha ilave des­tek ve­ril­me­si­dir. ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü­müz bu ko­nu­da bir gi­ri­şim de bu­lun­du, ama ma­ale­sef ki ken­di­si­ne biz­den başka hiç­bir Si­ya­si Parti des­tek ver­me­di.
    Büyük Bir­lik Par­ti­si ola­rak Çift­çi­mi­zin ve Çay Üre­ti­ci­mi­zin sesi ol­ma­ya devam ede­ce­ğiz ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
          

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —