Ahmet Aliağaoğlu MHP Çayeli İlçe Başkanlığına seçildi

Ahmet Aliağaoğlu MHP Çayeli İlçe Başkanlığına seçildi

Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Ça­ye­li İlçe Baş­kan­lı­ğı 14. Ola­ğan Kong­re­sin­de Ahmet Ali­ağa­oğ­lu baş­kan­lı­ğa se­çil­di.

 MHP Ça­ye­li İlçe 14. Ola­ğan Kong­re­si Ça­ye­li Muh­tar­lar Der­ne­ğin­de ya­pıl­dı.
Kong­re­ye , MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, Pazar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Basa Rize Ülkü Ocak­la­rı Baş­ka­nı Sadık Kan­de­mir, Ak Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Hü­se­yin Öz­türk, MHP Ça­ye­li İlçe Eski Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu, MHP Pazar İlçe Baş­ka­nı Bora Ha­be­ral, MHP İkiz­de­re İlçe Baş­ka­nı Ab­dul­rez­zak Uzun, Ça­ye­li Ülkü Ocağı Baş­ka­nı Onur Salih ve par­ti­li­ler ka­tıl­dı.
Kong­re­nin divan baş­kan­lı­ğı­na MHP İkiz­de­re İlçe Baş­ka­nı Ab­dul­rez­zak Uzun, MHP Pazar İlçe Baş­ka­nı Bora Ha­be­ral, Avu­kat Yunus Emre Öz­türk ve MHP Rize İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Mah­mut Demet yaptı.
Kong­re­de ilk ko­nuş­ma­yı MHP Ça­ye­li İlçe Eski Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu yaptı. Ka­tı­lım­cı­la­ra te­şek­kür ede­rek söz­le­ri­ne baş­la­yan Kü­çü­kis­la­moğ­lu, "Bir ömür boyu için­de ol­du­ğum; be­de­nim yok olsa bile, ru­hu­mun, Türk mil­le­ti­nin Kutlu ül­kü­sü­nün Za­fer­le so­nuç­la­na­ca­ğı asır­la­rı kı­ya­me­te kadar te­ma­şa ede­ce­ği za­man­la­rı da gö­re­ce­ği­me inan­cım tam­dır. 13 yıl­dır şe­ref­le ta­şı­dı­ğım MHP ilçe baş­kan­lı­ğı gö­re­vim­den; sağ­lık so­run­la­rı, yor­gun­luk be­lir­ti­le­ri, genç­le­re yer açmak... gibi ne­den­ler­den do­la­yı, kong­re­de aday ol­ma­ya­rak; ancak, ya­pı­la­cak olan kong­re­nin de sağ­lık­lı şe­kil­de ger­çek­leş­me­si­ni sağ­la­dık­tan sonra nok­ta­la­mak is­ti­yo­rum. Gö­rev­de ol­du­ğum sü­re­de, ülkü ve il­ke­sel ta­vır­la­rın ha­ri­cin­de, si­ya­se­ten kır­mış ola­bi­le­ce­ğim kim var ise hep­sin­den he­lal­lik di­li­yo­rum. Benim hak­la­rım var ise helal olsun." Var­lı­ğı 'ile­le­bet pa­yi­dar' ola­cak büyük Türk mil­le­ti­nin hiz­me­tin­de bir çeri gibi hiz­me­te devam ede­ce­ğim­den diyen Kü­çü­kis­la­moğ­lu "Ada­let, 'Düzen','Töre'yi... bütün dün­ya­ya hakim kı­la­ca­ğı­mız, öğ­re­te­ce­ği­miz; Bi­lim­de, Fende, Tek­no­lo­ji ve Sa­na­yi­de; Fel­se­fe, Sanat, Es­te­tik­te; Mi­ma­ri­de, Do­ğa­ya say­gı­da, Hay­van hak­la­rı, İnsan hak­la­rı... İnsan­la­rın do­ğuş­tan ge­tir­me­yip do­ğa­ya kat­mış ol­duk­la­rı bütün kül­tür un­sur­la­rı­nın Türk tö­re­si­ne, ilahi ada­le­te uygun; İyi-Gü­zel-Doğ­ru'nun, Var­lık-Bil­gi-De­ğer düz­le­min­de ye­ni­den ku­ru­la­ca­ğı kutlu za­man­la­rı bek­le­di­ğim kadar emi­nim. Çalab'ım, Türk mil­le­tin­den KUT'unu eksik etme. Allah'a ema­net olun " dedi.

MHP Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ahmet Ali­ağa­oğ­lu; "il­çe­miz­de ya­şa­nan afet son­ra­sı maddi ma­ne­vi zarar gören tüm hem­şe­ri­le­ri­mi­ze ön­ce­lik­le geç­miş olsun di­lek­le­ri­mi su­na­rım. Bu şart­lar­da bu sıcak ha­va­da bu­ra­ya ge­le­rek biz­le­ri onur­lan­dır­dı­nız. Allah he­pi­niz­den razı olsun. Çık­tı­ğı­mız bu yolda ya­nı­mız­da ve ya­kı­nı­mız­da olan geç­miş­ten bu­gü­ne baş­kan­lık ve yö­ne­ti­ci­lik eden da­va­mı­za emek ver­miş bütün gö­nül­daş­la­rı­mı­zı bu­ra­dan se­lam­lı­yo­rum. Bu bay­ra­ğı ar­ka­daş­la­rım­la be­ra­ber dev­ral­dı­ğı­mız­da daha ile­ri­ye ta­şı­mak için mü­ca­de­le ede­ce­ğiz. Tek­rar he­pi­ni­ze te­şek­kür ede­rim" dedi.

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi ise be­le­di­ye­nin ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da ka­tı­lım­cı­la­ra bil­gi­ler aktardı. 

Son ola­rak ko­nu­şan MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, Ül­kü­cü ha­re­ke­tin Ça­ye­li'nde her daim var ol­du­ğu­nu gör­mek­te­yiz. Ça­ye­li bize bunu se­çim­ler­de gös­ter­di. Bu gay­ret ve azim­le ça­lı­şıp Ça­ye­li'nde ül­kü­cü ha­re­ke­ti ya­şa­tıp oy oran­la­rı­nı daha da yu­ka­rı­la­ra çı­ka­ca­ğız. Yeni se­çi­lecek yö­ne­ti­me ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum" dedi. Daha sonra kong­re­de se­çi­me ge­çil­di. Ya­pı­lan se­çim­le­rin ar­dın­dan Ahmet Ali­ağa­oğ­lu Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Ça­ye­li İlçe Baş­kan­lı­ğı­na se­çil­di. Yeni se­çi­len yö­ne­tim şu isim­ler­den oluş­tu;
MİLLİYETÇİ HA­RE­KET PAR­TISİ ÇAYELİ İLÇE YÖNETİM KU­RU­LU ÜYE­LERİ
BAŞ­KAN: AHMET ALİAĞA­OĞ­LU)
YÖNETİM KU­RU­LU
MECİT KÖSE
RA­MA­ZAN DEMİRBAŞ
OKTAY TAY­LAN
YAVUZ ÇEPNİ
OKTAY BİLGİN
SADIK BALCI
RECEP DOĞAN
AHMET BAY­KAK­TU­TAN
SÜ­LEY­MAN GÜÇLÜ
NEDİM KA­BA­HOR
ME­LA­HAT KE­RES­TECİ
ŞÜK­RA­NAY ODA­BAŞ
ALİ OSMAN SAFİ
ŞÜKRÜ TAŞ
YASİN DEMİRBAŞ
SEZGİN ÇOR­BA­CI
YUNUS EMRE KORK
MEH­MET ŞİMŞEK
İSMAİL KÜÇÜKİSLA­MOĞ­LU
PEMBE KA­SAR­CI
EMİNE KÖ­SE­OĞ­LU
SEVİM AKTAŞ
ERKAN CİVELEK
BEŞİR KISIR
TAMER TAŞÇI
İBRAHİM ADAL1
SADIK YA­ZI­CI
BUR­HAN AYD1N
     Haber Merkezi