Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan KAMUYA ŞEHİT YAKINI, GAZİ VE GAZİ YAKINI ATAMASI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler Ba­kan­lı­ğın­ca 30 Kasım 2022 Çar­şam­ba günü şehit ya­kı­nı, gazi ve gazi ya­kı­nı top­lam 602 ki­şi­nin ata­ma­sı ya­pı­la­cak.

 Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler Ba­kan­lı­ğın­ca kamu kurum ve ku­ru­luş­la­rı­na 30 Kasım Çar­şam­ba günü 602 şehit ya­kı­nı, gazi ve gazi ya­kı­nı ata­na­cak.
Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Kül­li­ye­si’nde ger­çek­leş­ti­ri­lecek tö­ren­de hak sa­hip­le­ri­nin ata­ma­sı öğ­re­nim du­rum­la­rı­na göre ya­pı­la­cak.
Hak sa­hip­le­rin­den 200’ünün ata­ma­sı avu­kat, bi­yo­log, büro per­so­ne­li, çocuk eği­ti­ci­si, çocuk eği­tim­ci­si, di­ye­tis­yen, hem­şi­re, hem­şi­re yar­dım­cı­sı, kim­ya­ger, Kur’an kursu öğ­re­ti­ci­si, mü­hen­dis, mimar, öğ­ret­men, re­dak­tör, prog­ram­cı, psi­ko­log, sağ­lık tek­ni­ke­ri, sağ­lık tek­nis­ye­ni, sos­yal ça­lış­ma­cı, sos­yo­log, ve­te­ri­ner sağ­lık tek­ni­ke­ri, tek­nis­yen ve tek­ni­ker un­van­lı kad­ro­la­ra ger­çek­leş­ti­ri­lecek.
269’unun memur, 107’sinin hiz­met­li ve 26’sının da sü­rek­li işçi un­van­lı kad­ro­la­ra ata­ma­sı ya­pı­la­cak.
Atama so­nuç­la­rı https://​sos­ya­la­ta­ma.​aile.​gov.​tr/​ ad­re­sin­den öğ­re­ni­le­bi­lecek.
30 Kasım 2022’de ata­ma­sı ya­pı­la­cak 602 ki­şiy­le bir­lik­te bu­gü­ne kadar ka­mu­da is­tih­da­mı sağ­la­nan şehit ya­kı­nı, gazi ve gazi ya­kı­nı top­lam sa­yı­sı 48 bin 39’a ula­şa­cak.
Kay­nak: Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler Ba­kan­lı­ğı Basın ve Halk­la İliş­ki­ler Mü­şa­vir­li­ği
         

Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI