AK PARTİ ADAYLARI ARDEŞEN'DE ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

14 Mayıs genel se­çim­le­ri ön­ce­sin­de AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Aday­la­rı Mu­ham­med Avcı, Av. Harun Mer­toğ­lu ve Yıl­maz Kat­mer Ar­de­şen'de dü­zen­le­nen ilçe bazlı aday ta­nı­tım top­lan­tı­sı­na ka­tıl­dı.

Yerel Haberler 27.04.2023 17:12:00 0
AK PARTİ ADAYLARI ARDEŞEN

 Ya­pı­lan aday ta­nı­tım prog­ra­mı­na teş­ki­lat men­sup­la­rı ve Ar­de­şen­li va­tan­daş­lar yoğun ilgi gös­ter­di.
AVCI: "GİZLİ BİR KUR­TU­LUŞ SA­VA­ŞI İÇİNDEYİZ"
Prog­ram­da ko­nu­şan Mil­let­ve­ki­li Adayı Mu­ham­med Avcı, 14 Mayıs genel se­çim­le­ri­nin öne­min­den bah­se­de­rek ya­şa­nı­lan sü­re­ci "Gizli kur­tu­luş sa­va­şı" ola­rak ad­lan­dır­dı.
Avcı, "Terör ör­güt­le­ri­nin il­ti­fat­la­rı­na mah­zar olmuş bir it­ti­fak­la karşı kar­şı­ya­yız. PKK'nın bütün söz­cü­le­ri des­tek açık­la­ma­la­rı ya­pı­yor. Ya­pı­la­cak tek şey Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan'a ve AK Parti'ye güçlü bir des­tek ver­mek ola­cak­tır." dedi.
MER­TOĞ­LU: "AK PARTİ'NİN GÜÇLÜ TEŞKİLAT­LA­RIY­LA BİRLİKTE CUM­HUR­BAŞ­KA­NI­MI­ZIN YA­NIN­DA OLA­CA­ĞIZ"
AK Parti teş­ki­lat­la­rı­nın güçlü ya­pı­sı­na de­ği­nen Mil­let­ve­ki­li Adayı Av. Harun Mer­toğ­lu, "Siz var­sa­nız biz varız.
   AK Parti teş­ki­lat­la­rı­nın güç ya­pı­sıy­la bir­lik­te ül­ke­miz de­ğiş­ti ve ge­liş­ti. Rize'den büyük bir des­tek­le Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın ya­nın­da ola­ca­ğız" dedi.
KAT­MER: "AR­DE­ŞENLİ KAR­DEŞ­LERİMİZ BİZİ BAĞ­RI­NA BASTI"
Mil­let­ve­ki­li Adayı Yıl­maz Kat­mer Ar­de­şen­li va­tan­daş­la­rın ilgi ala­ka­sın­dan bah­se­de­rek, "Ar­de­şen so­kak­la­rın­da do­la­şır­ken va­tan­daş­la­rı­mız­la çok sıcak ve yakın bir bağ ku­ru­yo­ruz.
Hem­şe­ri­le­ri­miz bizi bağ­rı­na bastı. Sev­gi­si­ne mah­zar etti.
Biz bu sev­gi­yi kar­şı­lık­sız bı­rak­ma­ya­ca­ğız. Tüm gü­cü­müz­le ça­lı­şıp yan­la­rın­da ola­ca­ğız" dedi.
AYAR: "BÜYÜK BİR OY ORA­NIY­LA 3-0 YA­PA­CA­ĞIZ"
AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar ko­nuş­ma­sın­da, "Rize'de her ke­si­mi ku­cak­la­ya­rak, her gö­rü­şe saygı du­ya­rak ça­lış­ma­la­rı­mı­zı devam et­ti­re­ce­ğiz.
Kap­sa­yı­cı ve hoş­gö­rü­lü olup büyük bir oy ora­nıy­la Rize'den 3-0 ile se­çi­mi ne­ti­ce­len­di­re­ce­ğiz." diye ko­nuş­tu.
Aday ta­nı­tım top­lan­tı­sı­nın ar­dın­dan Ar­de­şen'de esnaf ve va­tan­daş­lar­la bir araya ge­lin­di.
Ar­de­şen­li va­tan­daş­lar AK Parti Mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­nı büyük bir sevgi ve sa­mi­mi­yet­le kar­şı­la­dı.
Prog­ram­la­ra AK Parti Ar­de­şen İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Terzi, Ar­de­şen Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni Kayha, il ve ilçe yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Kay­nak: AK Parti Rize İl Ta­nı­tım ve Medya Baş­kan­lı­ğı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °