Tarih: 29.12.2022 09:45

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, ilimizi ziyaret etti.

Facebook Twitter Linked-in

Zi­ya­ret­te kente devam eden pro­je­ler ve ça­lış­ma­lar hak­kın­da görüş alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du. Vali Çeber, zi­ya­ret anı­sı­na Eroğ­lu'na çay he­di­ye etti.
 Daha sonra Rize Be­le­di­ye­si­ne geçen Eroğ­lu'nu, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin kar­şı­la­dı. İkili bu­ra­da bir süre soh­bet etti.
Eroğ­lu, zi­ya­ret­te, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın mem­le­ke­tin­de ol­mak­tan duy­du­ğu mut­lu­lu­ğu ifade etti. Rize'de çok büyük hiz­met­ler ya­pıl­dı­ğı­nı söy­le­yen Eroğ­lu, "Be­le­di­ye­ler ve özel ida­re­ler hariç mer­ke­zi hü­kü­me­ti­miz dö­ne­min­de geçen yıl sonu iti­ba­rıy­la 45 mil­yar lira ya­tı­rım yap­tık. Rize böyle bir ya­tı­rım gör­me­di. 69 de­re­nin ıs­la­hı­nı ta­mam­la­mış­tık." dedi. Eroğ­lu, ba­kan­lı­ğı dö­ne­min­de bal or­man­la­rı kur­duk­la­rı­nı ifade ede­rek, "Rize bal­la­rı çok meş­hur. 9 tane bal or­ma­nı kur­duk. Bal or­man­la­rı­nı kur­duk­tan sonra bal üre­ti­min­de dün­ya­da ikin­ci sı­ra­ya yük­sel­dik. Ka­li­te­li bal üre­ti­yo­ruz." şek­lin­de ko­nuş­tu. Daha sonra AK Parti İl Baş­kan­lı­ğı­nı zi­ya­ret eden Eroğ­lu, İl Baş­ka­nı İshak Alim ve par­ti­li­ler­le bi­ra­ya geldi.          

  Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —