AK PARTİ DEREPAZARI VE İYİDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

İl Baş­ka­nı Alim “Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en onur­lu si­ya­si ha­re­ke­ti­yiz

Güncel Haberler 21.03.2022 09:36:00 0
AK PARTİ DEREPAZARI VE İYİDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

AK Parti Rize’de De­re­pa­za­rı ve İyi­de­re İlçe Da­nış­ma Mec­lis top­lan­tı­la­rı AK Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim ve teş­ki­lat men­sup­la­rı­nın ka­tı­lım­la­rıy­la ger­çek­leş­ti­ril­di.
Açı­lış ko­nuş­ma­la­rı­nı İlçe Baş­kan­la­rı­nın ger­çek­leş­tir­di­ği top­lan­tı­lar­da kadın kolu ve genç­lik kolu baş­kan­la­rı yap­mış ol­duk­la­rı teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı ile il­gi­li bil­gi­ler ak­ta­rır­ken be­le­di­ye ve il genel mec­li­si­nin yü­rüt­tü­ğü ça­lış­ma­lar mü­za­ke­re edil­di.

İl Baş­ka­nı Alim “Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en onur­lu si­ya­si ha­re­ke­ti­yiz”
    Aylık ola­rak teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı­nın de­ğer­len­di­ril­di­ği bu top­lan­tı­la­rı çok önem­se­di­ği­ni ifade eden İl Baş­ka­nı İshak Alim “Her zaman ifade edi­yo­ruz Ba­ri­ka-i ha­ki­kat, mü­sa­de­me-i ef­kar­dan çıkar. Ha­ki­kat gü­ne­şi fi­kir­le­rin ça­tış­ma­sın­dan doğar.
    Yap­mış ol­du­ğu­muz is­ti­şa­re­ler ne­ti­ce­sin­de bizde ajan­da­mı­za yeni not­lar ek­li­yo­ruz. Bu top­lan­tı­lar teş­ki­la­tı­mı­zın mo­ti­vas­yo­nu­nu, ener­ji­si­ni çok daha fazla ar­tı­rı­yor. Hep dile ge­ti­ri­yo­ruz. Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en onur­lu si­ya­si ha­re­ke­ti­yiz.
    Çünkü bizim hi­ka­ye­miz­de uta­nı­la­cak hiç­bir şey yok. Tam ak­si­ne 20 yıl­dır Tür­ki­ye’yi baş­tan sona imar eden de­ğiş­ti­ren dö­nüş­tü­ren bir li­de­rin ön­der­li­ğin­de si­ya­set yapan alnı ak, başı dik si­ya­si kad­ro­la­rız. Yap­mış ol­du­ğu­muz hiz­met­ler hiç­bir si­ya­si par­ti­nin yap­mış ol­du­ğu ça­lış­ma­lar­la mu­ka­ye­se edi­le­mez.
    2001 de söy­lem­ler üze­rin­den bu da­va­ya ka­tı­lan genç­le­ri­miz şu anda ic­ra­at­la­rın de­va­sa hiz­met­le­rin yılar için­de nasıl ül­ke­mi­ze, böl­ge­mi­ze ka­zan­dı­rıl­dı­ğı­na tanık olu­yor.
“Üze­ri­miz­de­ki so­rum­lu­lu­ğun bi­lin­cin­de­yiz”
    AK Par­ti­nin ku­ru­luş­tan gü­nü­mü­ze zorlu yol­lar­dan geç­ti­ği­ni ak­ta­ran İl Baş­ka­nı Alim “20 yıl önce li­de­ri­miz Rize’nin ev­la­dı Genel Baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın ön­der­li­ğin­de ku­ru­lan Par­ti­miz zorlu yo­lar­dan geçti. Çok ba­di­re­ler at­lat­tı ama hep­si­nin üs­te­sin­den ge­le­rek daha fazla güç­le­ne­rek yo­lu­na devam eti. Çünkü biz çok büyük bir aile­yiz. Bu yolun ba­şın­da yola çı­kar­ken ikna edil­miş­ler­le değil, inan­mış­lar­la yola çık­tık bu min­val­de de devam edi­yo­ruz.
    Üze­ri­miz­de­ki so­rum­lu­lu­ğun bi­lin­cin­de­yiz. Bizim ama­cı­mız mil­le­ti­mi­ze hiz­met tüm kad­ro­la­rı­mız bu ilke ön­cü­lü­ğün­de ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Çok şükür ki bir­bi­riy­le uyum­lu ve bir­bi­ri­ne sıkı sı­kı­ya bağlı çok güçlü bir teş­ki­la­tız.
    Bu bir­lik ve be­ra­ber­li­ğin ne­ti­ce­sin­de ili­miz de­va­sa hiz­met­ler ka­zan­dı, ka­zan­ma­ya da devam edi­yor. Bunu ba­şa­ran bu sa­lon­da­ki ekip,bunu ba­şa­ran geç­miş­ten gü­nü­mü­ze biz­den des­te­ği­ni esir­ge­me­yen, yö­ne­ti­ci­le­ri­miz,üye­le­ri­miz, gö­nül­daş­la­rı­mız. Biz bir­li­ği­mi­zi kar­deş­lik hu­ku­ku­mu­zu mu­ha­fa­za et­ti­ği­miz süre zar­fın­da ka­za­nan Tür­ki­ye ola­cak, ka­za­nan Rize ola­cak in­şal­lah dedi.
Mil­let­ve­ki­li Avcı “Cum­hur­baş­ka­nı­mız Güçlü bir li­der­lik ser­gi­li­yor”
    Mu­ha­le­fe­tin türlü algı oyun­la­rıy­la pi­ya­sa­yı bu­lan­dır­dı­ğı­nı ifade eden Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı “Sanki sa­de­ce Tür­ki­ye’de eko­no­mik so­run­lar var başka ül­ke­ler­de sorun yok­muş gibi mu­ha­le­fet par­ti­le­ri bir algı oluş­tur­ma­ya ça­lı­şı­yor­lar. Bu al­gı­la­ra teş­ki­la­tı­mı­zın prim ver­me­me­si ge­re­ki­yor. Ülke ola­rak çok önem­li sü­reç­ler­den ge­çi­yo­ruz. Sa­vaş­la­rın or­ta­sın­da kal­mış bir ülke du­ru­mun­da­yız. Bu sü­re­ci Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız çok güzel bir şe­kil­de yü­rü­tü­yor. Güçlü bir li­der­lik ser­gi­li­yor bu li­der­lik bizim için son de­re­ce önem­li. Mühim olan şey ön­ce­lik­li olan şey bu coğ­raf­ya­da bu ül­ke­yi sağ salim ta­şı­ya­bil­mek. Tek vücut ha­lin­de ta­şı­na­ma­sın diye de ya­pı­lan yı­ğın­la ope­ras­yon­lar var. Terör ör­güt­le­ri­ne silah sağ­la­mak, ül­ke­mi­zin gü­ney­do­ğu­sun­da ya­pı­lan ope­ras­yon­lar var, Su­ri­ye ile il­gi­li ya­pı­lan ope­ras­yon­lar var. Cum­hur­baş­ka­nı­mız ül­ke­nin bir­li­ği bü­tün­lü­ğü için ge­rek­li tüm ça­lış­ma­la­rı yü­rü­tü­yor. Allah’a ham­dol­sun bi­ri­le­ri­nin Recep Tay­yip Er­do­ğan bu se­çim­de gi­di­yor de­di­ği her se­çim­de Recep Tay­yip Er­do­ğan hal­kın te­vec­cü­hü ile re­kor­lar­la gel­miş­tir. Bu se­çim­de de ge­le­cek­tir in­şal­lah. Onun için biz bir­bi­ri­mi­ze sahip çı­ka­lım bir­bi­ri­mi­zin hu­ku­ku­na sahip çı­ka­lım” dedi.
“Bizim için as­lo­lan mil­le­ti­mi­ze hiz­met ge­tir­mek”
    De­re­pa­za­rı’nda ya­pı­lan ya­tı­rım­lar­la il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Mil­let­ve­ki­li Avcı “De­ra­pa­za­rı hal­kı­mı­zın fay­da­sı­na ola­cak işler için ge­re­ken des­te­ği ver­dik ver­me­ye de ha­zı­rız. Yeter ki va­tan­daş­la­rı­mı­zın so­run­la­rı çö­zül­sün. Bizim için as­lo­lan mil­le­ti­mi­ze hiz­met ge­tir­mek. Varda suyu ile il­gi­li köy içi şe­be­ke­ler­le il­gi­li sü­re­ci ya­kın­dan takip edi­yo­ruz. Şimdi in­şal­lah Murat Kurum Ba­ka­nı­mız­dan su pro­je­le­ri ile il­gi­li yeni bir kay­nak alma ko­nu­sun­da gi­ri­şim­le­ri­miz var. İl için­de ya­şa­mış ol­du­ğu­muz so­run­la­rın büyük bir bö­lü­mü­nü in­şal­lah bu şe­kil­de hal­let­miş ola­ca­ğız. De­re­pa­za­rı Ken­dir­li yolu gi­ri­şi­ni ise Bölge mü­dü­rü­nü zaten bu­ra­ya ça­ğır­dık. Bir kaç defa da de­tay­la­rı ile il­gi­li gö­rüş­tük. Ne zaman baş­la­nı­la­ca­ğı­na dair belli ta­rih­ler ve­ril­di o zaman baş­la­ya­ca­ğız dedi ve en kısa za­man­da baş­la­ya­ca­ğız in­şal­lah. Yani şu şehir içini bir net­leş­ti­re­lim bu­ra­yı to­par­la­ya­lım. De­va­mın­da­ki ile il­gi­li ça­lış­ma­yı da önü­müz­de­ki sü­reç­te ya­pa­lım in­şal­lah” dedi.
“Lo­jis­tik Mer­kez İnşal­lah böl­ge­nin ka­de­ri­ni de­ğiş­ti­recek bir pro­je­dir”
    İyi­de­re’deki pro­je­le­ri Be­le­di­ye Baş­ka­nı Saf­fet Mete ile bir­lik­te ya­kın­dan takip et­tik­le­ri­ni ak­ta­ran Mil­let­ve­ki­li Avcı “Mil­let Bah­çe­si pro­je­si, Öğ­ret­men­le­re­vi pro­je­si, yurt pro­je­si için be­le­di­ye baş­ka­nı­mız­la be­ra­ber ça­lış­ma­la­rı be­ra­ber takip ettik. Öğ­ret­me­nev­le­ri, yurt bi­na­sı ile il­gi­li Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı ve Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğıy­la be­ra­ber ge­rek­li ça­lış­ma­la­rı ger­çek­leş­tir­dik. Bugün İyi­de­re yak­la­şık 350 kişi ka­pa­si­te­li bir yurda ka­vuş­muş ola­cak aynı za­man­da da bir öğ­ret­men evine ka­vuş­muş ola­cak. On­lar­da İyi­de­re için bir fark­lı­lık oluş­tu­ra­cak in­şal­lah. Do­ğal­gaz­la il­gi­li İyi­de­re’ye söz ver­miş­tik ve geç­ti­ği­miz Cuma günü il­çe­miz­de do­ğal­gaz kul­la­nıl­ma­ya baş­lan­mış du­rum­da. Diğer ta­raf­tan İyi­de­re için en önem­li pro­je­miz olan lo­jis­tik mer­kez­le il­gi­li yük­le­ni­ci firma dolgu ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­mış du­rum­da zaten. Lo­jis­tik Mer­kez İnşal­lah böl­ge­nin ka­de­ri­ni de­ğiş­ti­recek bir pro­je­dir ve en kısa za­man­da da pro­je­yi ta­mam­la­yıp bu ve­si­ley­le hem böl­ge­mi­zin hem ili­mi­zin hiz­me­ti­ne sun­muş ola­ca­ğız” dedi. Top­lan­tı­lar ya­pı­lan teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı­nın mü­za­ke­re­si ile son buldu.
       

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Ayfer Koçal


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °