AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ BİNALİ YILDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti stan­dı­nı zi­ya­ret eden Yıl­dı­rım, genç­ler­le soh­bet edip fo­toğ­raf çek­tir­di. Kap­tan­pa­şa’da her yıl ge­le­nek­sel ola­rak dü­zen­le­nen iftar prog­ra­mı­na ka­tı­lan Yıl­dı­rım, köy hal­kıy­la soh­bet etti.

Güncel Haberler 26.04.2023 17:57:00 0
AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ BİNALİ YILDIRIM İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

 Eski Baş­ba­kan ve AK Parti Genel Baş­kan­ve­ki­li Bi­na­li Yıl­dı­rım bir dizi prog­ra­ma ka­tıl­mak üzere gel­di­ği ili­miz­de va­tan­daş­lar­la bir araya ge­le­rek soh­bet etti. Ri­ze­li va­tan­daş­lar Yıl­dı­rım’a bir hayli ilgi gös­ter­di­ler. İlk ola­rak il­çe­miz­de esnaf ve va­tan­daş­la­rı zi­ya­ret eden Yıl­dı­rım, bu­ra­da va­tan­daş­la­rın yoğun il­gi­siy­le kar­şı­laş­tı.
 İftar prog­ra­mı­nın ar­dın­dan Rize Be­le­di­ye­si’nin va­tan­daş­la­rın hiz­me­ti­ne sun­du­ğu sahil sos­yal ala­nı­nı zi­ya­ret eden Yıl­dı­rım, va­tan­daş­lar­la bir araya geldi. Yıl­dı­rım, son ola­rak be­le­di­ye mey­dan sos­yal te­si­sin­de çay içe­rek orada bu­lu­nan va­tan­daş­lar­la se­lam­laş­tı, soh­bet etti.
 AK Parti Genel Baş­kan­ve­ki­li Yıl­dı­rım’a Rize prog­ra­mın­da, AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ha­ya­ti Ya­zı­cı, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar, AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Adayı Yıl­maz Kat­mer, AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak Ka­ra­han, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı İshak Alim ve parti yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri eşlik etti.
“CUM­HURİYETİN KU­RU­LUŞ İLKE­LERİNDEN SAP­MA­DAN YO­LU­MU­ZA DEVAM EDE­CEĞİZ”
Yıl­dı­rım Rize zi­ya­re­tin­de yap­mış ol­du­ğu açık­la­ma­da, “İlk defa dağın, te­rö­rün des­tek­le­di­ği ve bö­lü­cü terör ör­gü­tü­nü meş­ru­laş­tı­ran bir süreç ya­şı­yo­ruz.
Bunu ben mil­le­ti­min tak­di­ri­ne su­nu­yo­rum.
Şart­lar ne olur­sa olsun bu ül­ke­yi böl­me­ye, fe­de­ras­yo­nu, yerel yö­ne­tim özerk­lik şartı gibi mav­ra­la­rı or­ta­ya ge­ti­re­ne bu mil­let geçit ver­mez.
Bunu her­ke­sin bil­me­si lazım.
Biz bir ola­ca­ğız, iri ola­ca­ğız, diri ola­ca­ğız, kar­deş olup bir­lik­te Tür­ki­ye ola­ca­ğız.
100. yı­lın­da ül­ke­mi­zin, Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ku­ru­luş il­ke­le­rin­den zerre kadar sap­ma­dan yo­lu­mu­za devam ede­ce­ğiz.” dedi.
“MİLLET İTTİFAKI DOK­SAN­LI, YETMİŞLİ YIL­LA­RI HA­TIR­LA­TI­YOR”
Mil­let it­ti­fa­kı­nın seçim ol­ma­dan ma­kam­la­rı pay­laş­ma der­di­ne düş­tü­ğü­nü ifade eden Yıl­dı­rım, “Sen onu ala­cak­sın, ben bunu ala­ca­ğım.
Bü­rok­ra­si­de bu görev bize.' Bun­lar bize zayıf ik­ti­dar­la­rın ol­du­ğu ko­alis­yon dö­nem­le­ri­ni ha­tır­la­tı­yor. Dok­san­lı, yet­miş­li yıl­la­rı ha­tır­la­tı­yor. Bu yıl­lar Tür­ki­ye'nin kayıp yıl­la­rı­dır. Tür­ki­ye'nin is­tik­ra­ra, gü­ve­ne, güçlü ik­ti­da­ra, güçlü li­der­li­ğe, tec­rü­be­ye ih­ti­ya­cı var. O da ne­re­de var? O da Recep Tay­yip Er­do­ğan'da, AK Parti ve Cum­hur İtti­fa­kı'nda var. Onun için ka­rar­lı­lık­la mil­le­ti­miz ile yü­rü­yü­şü­mü­ze devam ede­ce­ğiz. Bu böl­ge­nin is­tik­ra­rı, Ana­do­lu top­rak­la­rı­nın, Orta Doğu'nun, Bal­kan­lar'ın, Kaf­kas­lar'ın is­tik­ra­rı­dır. Do­la­yı­sıy­la bu böl­ge­de olu­şa­bi­lecek bir olum­suz­luk her ta­ra­fı ku­şa­ta­cak, sa­ra­cak­tır" dedi.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °