AK PARTİ RİZE 'DE TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ YAPILDI

Rize’de 2024 Ma­hal­li İdare Se­çim­le­ri için baş­vu­ru­da bu­lu­nan İlçe Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı aday aday­la­rı­nın Teş­ki­lat Te­ma­yül Yok­la­ma­sı İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ger­çek­leş­ti­ril­di.

Yerel Haberler 5.12.2023 09:33:00 0
AK PARTİ RİZE

 AK Parti Rize’de 2024 Ma­hal­li ve İdare se­çim­le­ri için İlçe Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı aday aday­lı­ğı baş­vu­ru­sun­da bu­lu­nan 47 Aday adayı bugün ger­çek­leş­ti­ri­len teş­ki­lat te­ma­yül prog­ra­mın­da teş­ki­lat men­sup­la­rı ta­ra­fın­dan oy­lan­dı. Tür­ki­ye Ge­ne­li 81 İl Baş­kan­lı­ğın­ca elekt­ro­nik or­tam­da saat 10.00’da baş­la­yan te­ma­yül yok­la­ma­sı saat 16.00 iti­ba­riy­le son buldu. AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğın­ca ger­çek­leş­ti­ri­len Te­ma­yül Yok­la­ma­sı AK Parti Seçim İşleri Baş­kan Yar­dım­cı­sı Vey­sel Ayhan, AK Parti MKYK Üyesi Mah­mut Emin­mol­la­oğ­lu’nun ka­tı­lım­la­rıy­la icra edil­di.
Prog­ra­mın so­nun­da bir de­ğer­len­dir­me­de bu­lu­nan AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar “Ka­tı­lım sağ­la­yan ve prog­ram­da emek veren her­ke­se te­şek­kür ede­rek; Bugün teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­zın yoğun ka­tı­lı­mıy­la Tür­ki­ye ge­ne­lin­de eş za­man­lı ola­rak elekt­ro­nik or­tam­da Te­ma­yül yok­la­ma­mı­zı icra ettik. 47 aday ada­yı­mız için oy kul­lan­dık. 9 Kasım’da baş­la­yan İlçe Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı aday aday­la­rı ile il­gi­li olan sü­re­ci­mi­zi bu­gün­kü te­ma­yül yok­la­ma­sı ile ta­mam­la­dık. Teş­ki­lat Te­ma­yü­lü­mü­zün he­pi­miz için ha­yır­lı so­nuç­lar ge­tir­me­si­ni ve tüm aday aday­la­rı­mı­za ha­yır­lı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum. Bu­ra­da esas olan mil­le­ti­mi­ze hiz­met etmek için öne atıl­mak. Bu an­lam­da elini taşın al­tı­na koyan görev almak için öne çıkan tüm aday aday­la­rı­mı­zı teb­rik edi­yo­rum. Çıkan sonuç her ne olur­sa olsun ümit edi­yo­rum ki diğer aday aday­la­rı­mız se­çi­len ada­yı­mız­la sa­ha­da be­ra­ber ça­lı­şa­cak­tır. AK Parti’mizin de­mok­ra­si şö­le­ni­nin önem­li un­sur­la­rın­dan olan bu aşa­ma­nın aday aday­la­rı­mız için­de ili­miz için­de ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­rim” dedi.
    Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
    Foto: AK Parti Rize İl Ta­nı­tım ve Medya


Anahtar Kelimeler: PARTİ ' TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ YAPILDI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °