AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI AYAR'DAN 22. YIL KURULUŞ MESAJI

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar, AK Parti’nin 22. Ku­ru­luş yıl dö­nü­mü do­la­yı­sıy­la ka­mu­oyu­na bir mesaj ya­yın­la­dı.

Güncel Haberler 22.08.2023 09:23:00 0
AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI AYAR

 Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar me­sa­jın­da şu ifa­de­le­re yer verdi; “Genel Baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sn. Recep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de,14 Ağus­tos 2001'de Tür­ki­ye‘de bun­dan sonra hiç­bir şey es­ki­si gibi ol­ma­ya­cak di­ye­rek, “Er­dem­li­ler Ha­re­ke­ti” ola­rak, Türk si­ya­se­ti­ne giren AK Parti, gir­di­ği tüm se­çim­ler­den bi­rin­ci parti ola­rak çık­ma­yı ba­şa­ra­rak, 21 yılı ge­ri­de bı­rak­tı. AK Parti bugün iti­ba­rıy­la 22 Ya­şın­da. Bu 22 yıl­lık zor­luk­lar­la dolu se­rü­ven­de her ko­şul­da biz­den des­te­ği­ni esir­ge­me­yen ku­ru­lu­şun­dan gü­nü­mü­ze te­vec­cüh gös­te­ren tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­za ve va­tan­daş­la­rı­mı­za şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. 22 yıla hep bir­lik­te siz­le­rin des­te­ğiy­le ulaş­tık. Mil­le­ti­ne hiz­met etmek için “Ay­dın­lı­ğa açık, Ka­ran­lı­ğa Ka­pa­lı” slo­ga­nıy­la yola çıkan mil­le­tin par­ti­si AK Parti İkti­dar­la­rıy­la bir­lik­te her alan­da çağ at­la­yan Tür­ki­ye sa­de­ce böl­ge­sin­de değil dünya si­ya­se­tin­de de söz sa­hi­bi bir ko­nu­ma gel­miş­tir. Mağ­dur ve maz­lum mil­let­le­rin sesi ol­muş­tur. Mil­le­ti­ne aşık mil­le­ti­nin özlem ve ta­lep­le­rin­den doğan Par­ti­mi­zin daha nice 22’li yıl­la­rı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­ruz. 80 yılda ya­pı­la­ma­yan ya­tı­rım­lar AK Parti ik­ti­da­rı dö­ne­min­de ya­pıl­dı. Eko­no­mik ve sos­yal alan­da­ki ka­za­nım­la­rın yanı sıra ül­ke­mi­zin dünya are­na­sın­da­ki kay­bo­lan si­ya­si imajı tek­rar ka­za­nıl­dı. İşte tam da bu yüz­den AK Parti Mil­le­tin hi­ka­ye­si­dir. AK Parti Mil­le­tin ta ken­di­si­dir di­yo­ruz.
Bu duygu ve dü­şün­ce­ler­le mil­le­tin par­ti­si olan AK Par­ti­mi­zin 22. ku­ru­luş yıl dö­nü­mü­nün teş­ki­lat­la­rı­mı­za ve biz­den des­te­ği­ni esir­ge­me­yen aziz mil­le­ti­mi­ze ha­yır­lar ge­tir­me­si­ni di­li­yor, bu­gü­ne kadar çe­şit­li ka­de­me­ler­de görev almış tüm par­ti­li­le­ri­mi­ze min­net ve şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­rum. Hep bir­lik­te daha nice 22’li yıl­la­ra” dedi.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI ' . KURULUŞ MESAJI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °