Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığından Eş Zamanlı Toplantı Yapıldı

AK Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 60 Köy 46 Ma­hal­le ve 3 belde teş­ki­la­tı ile 39 nok­ta­da eş za­man­lı top­lan­tı yaptı.

Yerel Haberler 28.01.2023 13:39:00 0
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığından Eş Zamanlı Toplantı Yapıldı

 Teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı çer­çe­ve­sin­de AK Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 39 nok­ta­da eş za­man­lı teş­ki­lat top­lan­tı­sı ya­pıl­dı.
Fark­lı böl­ge­ler­de ya­pı­lan top­lan­tı­la­ra AK Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, İl-İlçe Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri, Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri, Ma­hal­le-Köy-Bel­de Baş­kan­la­rı ve San­dık Ku­ru­lu üye­le­ri ka­tı­lım sağ­la­dı.
Tüm top­lan­tı­la­rı çev­ri­mi­çi bağ­lan­tı ile bir­leş­ti­re­rek açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Ak: “Genel baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan 10 Mart'ta 2023 ta­ri­hin­de yet­ki­si­ni kul­la­na­rak 14 Mayıs 2023 ta­ri­hin­de ül­ke­mi­zi san­dık ba­şı­na ge­ti­recek. O ta­rih­ten sonra 60 gün sü­re­miz var. Şunu ifade etmek is­te­rim ki 2023 se­çim­le­ri­ni ba­şar­mak dı­şın­da bir al­ter­na­ti­fi­miz yok­tur.
Kar­şı­mız­da­ki­ler tüm gü­cüy­le 2023 için ha­zır­la­nı­yor­lar. Bunca za­man­dır Tür­ki­ye'ye diz çök­tü­re­me­me­nin öf­ke­si için­de olan­lar, önü­müz­de­ki se­çim­ler­le il­gi­li ni­yet­le­ri­ni giz­le­me ge­re­ği dahi duy­mu­yor­lar. Mu­ha­le­fe­tin çir­kin­le­şen, özel­lik­le ar­sız­la­şan üs­lu­bu, as­lın­da 2023 ile il­gi­li te­laş­la­rı­nı da ele ve­ri­yor. Al­tı­lı masa Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın ka­zan­dı­ğı bir se­çim­den sonra kimin par­ti­si­nin ne kadar çok oy alıp al­ma­dı­ğı­nın bir an­la­mı ol­ma­dı­ğı­nın üze­ri­ne kurgu ya­pı­yor. “Aday biz­den olsun” diye da­yat­ma­yıp ,“Ön­ce­lik­le Cum­hur­baş­ka­nı­mız­dan kur­tu­lup sonra kimin ne ola­ca­ğı­na ba­ka­rız” ın he­sa­bı­nı ya­pı­yor­lar. Se­çim­le­re kadar her gü­nü­mü­zü, her anı­mı­zı en ve­rim­li, en et­ki­li, en dolu şe­kil­de de­ğer­len­dir­me­niz ge­rek­mek­te­dir.
Seçim kam­pan­ya­sı­na ha­zır­la­nır­ken sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın açık­la­dı­ğı Tür­ki­ye yüz­yı­lı viz­yon bel­ge­si en büyük yol ha­ri­ta­mız ola­cak­tır. Ta­ri­hi geri ça­ğır­mak, hiç yıl­ma­dan 2023 he­def­le­ri­mi­ze ce­sa­ret­li adım­lar­la ka­vuş­mak ve orada kal­mak zo­run­da­yız. Ya­rı­nın in­şa­sın­da tec­rü­be­le­ri­mi­zi yeni ne­sil­le­rin im­kâ­nı­na sun­ma­mız ge­re­ki­yor” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    

Haber Merkezi


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °