AK PARTİ; RİZE ŞEHİR BULUŞMALARI PROGRAMININ 2.CİSİ İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı, “Şehir Bu­luş­ma­la­rı” nın Rize’de 2.​sini AK Parti Grup Baş­kan­ve­ki­li Ga­zi­an­tep Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ha­mit Gül’ün ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­tir­di.

Yerel Haberler 14.09.2023 09:10:00 0
AK PARTİ; RİZE ŞEHİR BULUŞMALARI PROGRAMININ 2.CİSİ İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİ

 Prog­ram­lar kap­sa­mın­da il­de­ki basın men­sup­la­rıy­la bir araya ge­lin­di. Rize Be­le­di­ye­si, Va­li­lik ve AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı zi­ya­ret edil­di. Rize Mer­kez Kent­sel Dö­nü­şüm Proje alanı, Sahil Rek­re­as­yon alanı, Mil­let Bah­çe­si Proje alanı zi­ya­ret edi­le­rek, ça­lış­ma­lar ye­rin­de in­ce­len­di. İlin Sivil top­lum tem­sil­ci­le­ri ve ka­na­at ön­der­le­riy­le bir araya ge­lin­di. Çay Çar­şı­sı zi­ya­ret edil­di.
 Rize Mer­kez­de esnaf zi­ya­ret­le­ri ger­çek­leş­ti­ril­di. AK Parti Rize İl Teş­ki­la­tın­da geç­miş­ten gü­nü­mü­ze görev yapan yö­ne­ti­ci­ler­le bir araya ge­lin­di. Be­le­di­ye­nin sahil rek­re­as­yon ala­nın­da İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Arif Ber­ber ve Yö­ne­ti­mi­nin or­ga­ni­ze et­ti­ği açık hava si­ne­ma et­kin­li­ği­ne iş­ti­rak edil­di.
Prog­ram­la­ra AK Parti Grup Baş­kan­ve­ki­li Ga­zi­an­tep Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ha­mit Gül, AK Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar, İl Ko­or­di­na­tör Mil­let­ve­ki­li Adnan Gün­nar, Rize Mil­let­ve­ki­li Av. Harun Mer­toğ­lu, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, İl Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı, İl Kadın Kolu Baş­ka­nı Sema Yağ­cı­te­kin, İl Genç­lik Kolu Baş­ka­nı Arif Ber­ber ve teş­ki­lat men­sup­la­rı eşlik etti.
Prog­ra­mın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar “Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sn. Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın il zi­ya­ret­le­ri ve açı­lış­la­rı devam eder­ken bir yan­dan da AK Parti teş­ki­lat­la­rı ola­rak, yeni dö­nem­le bir­lik­te saha ça­lış­ma­la­rı­mı­za hız ver­miş du­rum­da­yız.
Bu kap­sam­da yaz dö­ne­min­de yoğun bir saha ça­lış­ma­sı yapan il ve ilçe teş­ki­lat­la­rı, Ağus­tos ayı ile bir­lik­te, ge­le­nek­sel­le­şen “Şehir Bu­luş­ma­la­rı” ça­lış­ma­mı­zın 2023 yılı ikin­ci dö­ne­mi­ni star­tı­nı ver­miş bu­lu­nu­yo­ruz. Her dönem saha ça­lış­ma­la­rıy­la va­tan­da­şı­mı­zın nab­zı­nı tu­ta­rak mil­le­tin se­si­ne kulak veren Par­ti­miz, ba­kan­la­rın­dan mil­let­ve­kil­le­ri­ne, il baş­kan­la­rın­dan ma­hal­le tem­sil­ci­le­ri­ne kadar bütün kad­ro­la­rıy­la 2023’ün yaz ay­la­rın­da da sa­ha­da, va­tan­da­şı­mız­la iç içe .Bugün bu prog­ram­lar kap­sa­mın­da ortak pay­da­mız Rize di­ye­rek, bu pay­da­da bu­luş­mak için ili­mi­ze katkı sağ­la­yan STK tem­si­le­ri­miz­le bir araya gel­dik. Be­le­di­ye­mi­zin pro­je­le­ri­ni ye­rin­de in­ce­le­dik. Teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız­la ve va­tan­daş­la­rı­mız­la has­bi­hal­de bu­lun­duk. AK Parti gü­cü­nü teş­ki­lat­lar­dan alan çok güçlü bir aile­dir. Bir­lik­te çok güzel işler yap­tık. İli­mi­ze katma değer oluş­tu­ran pro­je­le­ri ka­zan­dır­dık. Geç­miş­ten gü­nü­mü­ze emek veren tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.
AK Parti Grup Baş­kan­ve­ki­li Ab­dül­ha­mit Gül ya­pı­lan prog­ram­lar­da “Bugün Rize’de çok güzel bir si­ner­ji gör­düm. Ka­ra­de­niz’de eği­tim­den, ula­şı­ma, sağ­lı­ğa, lo­jis­ti­ğe kadar çok st­ra­te­jik ça­lış­ma­lar ya­pıl­mış bu za­ma­na kadar bu ça­lış­ma­lar­da emeği geçen her­ke­se çok te­şek­kür edi­yo­rum.
Tec­rü­be­li çok güzel bir ekip var. Mil­let­ve­kil­le­ri­miz, İl Baş­ka­nı­mız, Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız çok güzel ça­lış­ma­lar ya­pı­yor. Şeh­ri­mi­zin ön­ce­lik­le­ri ül­ke­mi­zin ön­ce­lik­le­ri si­ya­si ön­ce­lik­le­ri­miz­den daha kıy­met­li­dir. Aynı mem­le­ket­te ya­şı­yo­ruz, aynı ha­va­yı so­lu­yo­ruz.​Si­ya­si­lik, ta­raf­gir­lik seçim za­ma­nı olur se­çim­den sonra mem­le­ke­ti­mi­zi daha iyi nasıl ge­liş­ti­ri­riz, şeh­ri­mi­zi nasıl bü­yü­tü­rüz he­pi­mi­zin ortak gün­de­mi bu ol­ma­lı­dır. Do­la­yı­sıy­la ku­cak­la­yan, tüm va­tan­daş­la­rı­mı­za hiz­met gö­tür­me aş­kıy­la ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. Önü­müz­de çok güçlü bir dönem var el­bet­te so­run­lar ola­bi­lir. Bun­la­rı hep bir­lik­te aşa­ca­ğız. Önü­müz­de yerel se­çim­ler­den sonra da çok uzun bir dönem var. Ha­zır­lık­la­rı­mı­zı ya­pa­rak ül­ke­mi­zi Tür­ki­ye Yüz­yı­lı­na en güzel şe­kil­de hem eko­no­mik alan­da hem si­ya­si alan­da hem dış po­li­ti­ka­da hem de­mok­ra­si ve hukuk ala­nın­da daha da ge­liş­ti­re­ce­ğiz. Ül­ke­mi­zin önü açık Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın ön­der­li­ğin­de in­şal­lah mem­le­ke­ti­mi­zin şeh­ri­mi­zin so­run­la­rı­nı hep bir­lik­te çö­ze­ce­ğiz. Ben çok mem­nun oldum siz­ler­le bir araya gel­mek­ten, he­pi­ni­ze ça­lış­ma­la­rı­nız­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum dedi.
Şehir Bu­luş­ma­la­rı Rize prog­ra­mı Be­le­di­ye­nin sahil rek­re­as­yon ala­nın­da İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Arif Ber­ber ve Yö­ne­ti­mi­nin or­ga­ni­ze et­ti­ği açık hava si­ne­ma et­kin­li­ği­ne son buldu.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °