AK PARTİ RİZE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLANDI

AK PARTİ RİZE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLANDI

Yerel Haberler 29.06.2022 09:41:00 0
AK PARTİ RİZE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLANDI

    AK Parti Genel Mer­kez Ar-Ge ve Eği­tim Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan Tür­ki­ye ça­pın­da ‘Bu Hi­kâ­ye­nin Kah­ra­ma­nı Sen­sin’ slo­ga­nı ile ger­çek­leş­ti­ri­len Teş­ki­lat Aka­de­mi­si Ma­hal­le Eği­tim prog­ra­mı­nın Rize ayağı AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, İl yö­ne­ti­mi, İl Kadın Kolu, İl Genç­lik Kolu, İlçe Baş­kan­la­rı, ana ka­de­me yö­ne­tim­le­ri ve köy, ma­hal­le baş­kan­la­rı­nın ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ril­di.
    Eği­tim prog­ra­mın­da ko­nu­şan; AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak ALİM; AK Parti teş­ki­lat­la­rı, Par­ti­miz sı­ra­dan bir Parti değil. Genel Baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız her zaman ül­ke­mi­zin be­şe­ri ser­ma­ye­si bizim için çok önem­li­dir şek­lin­de ifa­de­ler kul­la­nır. Ül­ke­mi­zin be­şe­ri ser­ma­ye­si bizim için ne kadar önem­liy­se Par­ti­mi­zin be­şe­ri ser­ma­ye­si de bizim için o kadar önem­li. Yani ye­tiş­miş insan, ni­te­lik­li insan bizim için çok önem­li. Onun için AK Parti kad­ro­la­rı ola­rak, geç­miş­ten bu­gü­ne eği­ti­me çok fazla önem ver­mek­te­yiz. Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­mi­ze bak­tı­ğı­mız zaman hiç­bir par­ti­nin bu denli eği­ti­me önem ver­di­ği­ni gö­re­me­yiz. Par­ti­miz içe­ri­sin­de İlçe teş­ki­lat­la­rı­mız, İl teş­ki­lat­la­rı­mız, ma­hal­le, köy teş­ki­lat­la­rı­mız, san­dık gö­rev­li­le­ri­mi­ze va­rın­ca­ya kadar sü­rek­li bir eği­tim ha­lin­de­yiz. Bu durum AK Par­ti­yi bir okul ha­li­ne ge­ti­ri­yor. Par­ti­miz ver­miş ol­du­ğu eği­tim­ler­le ül­ke­nin bugün ve ya­rı­nı­nı yö­ne­tecek tec­rü­be­li do­na­nım­lı si­ya­set­çi­le­ri­ni il­gi­li yer­le­re ta­şı­ma­ya gay­ret gös­te­ri­yor ve buna bir zemin ha­zır­lı­yor. Do­la­yı­sıy­la bugün yine bir­bi­rin­den de­ğer­li ko­nuk­la­rı­mız­la bu eği­tim­ler­den bi­ri­ni ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz. İnşal­lah bu eği­tim ne­ti­ce­sin­de siz­ler köy ve ma­hal­le­le­ri­ni­ze git­ti­ği­niz­de eği­tim­ler­den elde etmiş ol­du­ğu­nuz bilgi ve do­na­nı­mı çok daha et­ki­li bir ile­ti­şim yön­te­miy­le par­ti­mi­zin viz­yo­nu­nu mis­yo­nu­nu daha et­ki­li bir şe­kil­de an­la­ta­cak­sı­nız. AK Par­ti­ye bak­tı­ğı­mız­da daha önce de ifade et­ti­ği­miz gibi adeta bir si­ya­set okulu. Ta genç­lik kol­la­rın­dan iti­ba­ren kendi ser­ma­ye­si­ni in­san­la­rı ye­tiş­tir­me nok­ta­sın­da kul­lan­ma­ya gay­ret gös­te­ren bir okul. Bugün bu sa­lo­na bak­tı­ğı­mız­da şimdi bu­ra­da üç ka­de­me ma­hal­le baş­kan­la­rı­mı­zı gör­mek­te­yiz. Belki de önü­müz­de­ki yıl­lar­da bu sa­lo­nun içe­ri­sin­den il baş­ka­nı çı­ka­cak, be­le­di­ye baş­ka­nı çı­ka­cak, mil­let­ve­ki­li çı­ka­cak.
    He­def­le­ri­ni­zi her zaman büyük be­lir­le­yin ama aynı za­man­da bu he­def­le il­gi­li ça­lış­ma­lar ya­pa­rak, bu­lun­du­ğu­nuz gö­re­vi en iyi şe­kil­de hak ede­rek, ye­ri­ne ge­ti­rin” dedi.
    Teş­ki­lat üye­le­ri­ne bilgi ve tec­rü­be ak­ta­rı­mı ger­çek­leş­ti­ri­len Teş­ki­lat Aka­de­mi­si Ma­hal­le Rize Eği­tim Prog­ra­mı eş za­man­lı Rize Mer­kez ve Ar­de­şen ola­rak ger­çek­leş­ti­ril­di.
    Prog­ra­ma AK Parti Genel Mer­kez Yerel Yö­ne­tim­ler Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mü­ca­hit Ya­nıl­maz, Öğ­re­tim Gö­rev­li­si Ülkü Nur Zen­gin, Ga­ze­te­ci, Erem Şen­türk ve Te­le­viz­yon prog­ram­cı­sı Ser­dar Tun­cer ka­tıl­dı.


Kay­nak: AK Parti Rize İl Ta­nı­tım ve Medya Baş­ka­nı
Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °