Ak Partili Meclis Üyeleri Salonu Terk Etti

İlçemizde Doğalgaz arzı için yapılacak revizyon imar planı ile ilgili Çayeli Belediye Meclisinde görüşme yapıldığı esnada 5 Ak Partili meclis üyesi salonu terk etti.

Yerel Haberler 10.07.2023 09:03:00 0
Ak Partili Meclis Üyeleri Salonu Terk Etti

 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, ‘Bizim kav­ga­mız­dan CHP fay­da­la­nı­yor. Demek ki do­lay­lı yol­dan CHP'ye ça­lı­şı­yor­lar’ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Ça­ye­li Be­le­di­ye mec­li­si, gün­dem­de­ki mad­de­le­ri gö­rüş­mek üzere 6 MHP’li, 9 üyesi olan Ak Parti’den 5 mec­lis üye­si­nin ka­tı­lı­mı ile Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi baş­kan­lı­ğın­da top­lan­dı.
İlçe­mi­ze Do­ğal­gaz arzı için ya­pı­la­cak re­viz­yon imar planı ile il­gi­li Ak Parti ko­mis­yo­nun ra­po­ru oku­nur­ken sa­lon­da bu­lu­nan 5 Ak Par­ti­li mec­lis üyesi sa­lo­nu terk etti.
Baş­kan İsmail Hakkı Çift­çi ya­şa­nan durum kar­şı­sın­da il­gi­li gün­dem mad­de­si­ni MHP’li üye­le­ri ile mec­lis­ten ge­çir­mek ye­ri­ne otu­ru­mu Cuma gü­nü­ne er­te­le­di.
‘DEMEK Kİ DO­LAY­LI YOL­DAN CHP'YE ÇA­LI­ŞI­YOR­LAR’
Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin sos­yal medya he­sap­la­rın­dan canlı ola­rak ya­yın­la­nan mec­lis top­lan­tı­sın­da ya­şa­nan bu du­rum­la il­gi­li açık­la­ma yapan Baş­kan İsmail Hakkı Çift­çi ‘is­te­dik­le­ri gibi imar planı dü­zen­le­me­si­ni parça parça mec­li­se ge­tir­dik ancak ya­şa­nan durum or­ta­da’ şek­lin­de ko­nuş­tu.
Baş­kan Çift­çi, “Ça­ye­li be­le­di­ye­si Ça­ye­li halkı için el kal­dır­ma­sı ge­re­ken ar­ka­daş­la­rı­mız sa­lo­nu terk et­ti­ler, oy­la­ma­ya ka­tıl­ma­ya­cak­lar.
Bu­ra­da tak­dir Ça­ye­li hal­kı­na ait.
Onlar is­ti­yor­lar ki biz si­nir­le­ne­lim, ba­ğı­ra­lım, ça­ğı­ra­lım, ha­ka­ret ede­lim, bi­ri­le­ri de bun­dan ne­ma­lan­sın.
Bizim kav­ga­mız­dan CHP fay­da­la­nı­yor.
Kimin fay­da­lan­dı­ğı or­ta­da, Cum­hur İtti­fa­kı­nın kav­ga­sın­dan kim se­bep­le­nir, CHP se­bep­le­nir.
Demek ki do­lay­lı yol­dan CHP'ye ça­lı­şı­yor­lar.
Bir mil­let­ve­ki­li­ni de CHP'ye kap­tır­ma­la­rın­dan veya ona tep­siy­le sun­ma­la­rın­dan an­lı­yo­ruz.
Ama sonra ' aman ha MHP'ye oy ver­me­yin CHP'ye ve­ril­miş gibi sa­yı­lır’ di­ye­cek­sin.
Va­tan­daş bu iki parti bir it­ti­fak­ta kendi için­de uz­la­şa­maz, an­la­şa­maz, kendi içe­ri­sin­de sü­rek­li kavga eder gö­rür­se ne yapar, ‘iki­niz de gidin gel­sin bu­ra­yı CHP yö­net­sin’der.
Bu da va­tan­da­şın tak­di­ri tabi biz de buna bir şey di­ye­me­yiz” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
‘CUM­HUR İTTİFAKI’NIN BİRLİK BE­RA­BERLİĞİ İÇERİSİNDE HİZMET EDELİM‘
Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi “Bizim en son tek­li­fi­miz re­viz­yon imar pla­nı­nı parça parça ge­ti­re­lim, bizim der­di­miz üzüm yemek.
Mev­cut plan­la il­gi­li so­run­la­rı bir ke­na­ra ko­ya­lım, mü­kem­mel bir pla­nı­mız var ama bir ih­ti­yaç doğdu.
Ça­ye­li'nde mev­cut plan­lı alan­la­rın yüzde sek­se­ni­ne do­ğal­gaz geldi.
Şimdi plan­sız alan­la­ra do­ğal­gaz­la il­gi­li ça­lış­ma ya­pı­la­cak.
Mec­li­se ge­tir­dik ancak durum or­ta­da.
Cuma günü saat 10.00'da 2. bi­le­şi­mi yap­mak üzere mec­li­se ara ve­ri­yo­ruz.
Gönül arzu eder­ki Cum­hur İtti­fa­kı’nın bir­lik be­ra­ber­li­ği içe­ri­sin­de il­çe­mi­ze hiz­met ede­lim. Ama so­nuç­ta si­ya­set ya­pı­yo­ruz, her­kes ken­di­ne göre bir plan ya­pı­yor. Önü­müz­de­ki sü­reç­te seçim var, se­çi­me göre ken­di­ni ha­zır­lı­yor. Biz de du­ru­mu mil­le­tin tak­di­ri­ne bı­ra­kı­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


    Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Partili Meclis Üyeleri Salonu
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °