Aksa Çoruh Elektrik Yeni Müşteri İşlem Merkezi Rize'de Hizmete Açıldı

Aksa Çoruh Elekt­rik müş­te­ri­le­ri­ne sun­du­ğu hiz­me­ti ge­liş­tir­me­ye devam edi­yor.

Güncel Haberler 16.03.2023 11:48:00 0
Aksa Çoruh Elektrik Yeni Müşteri İşlem Merkezi Rize

 Aksa Çoruh Elekt­rik müş­te­ri­le­ri­ne sun­du­ğu hiz­me­ti ge­liş­tir­me­ye devam edi­yor. Mo­dern ve ye­ni­lik­çi mi­ma­ri­siy­le dik­kat çeken yeni Müş­te­ri İşlem Mer­ke­zi Rize Orhon Ma­hal­le­si’nde hal­kın hiz­me­ti­ne açıl­dı.
 Rize, Gü­müş­ha­ne, Art­vin, Gi­re­sun ve Trab­zon’da yak­la­şık 1.2 mil­yon abo­ne­ye elekt­rik te­da­rik hiz­me­ti sunan Aksa Çoruh Elekt­rik, yeni Müş­te­ri İşlem Mer­ke­zi Rize’de hiz­me­te açıl­dı. Mo­dern mi­ma­ri­ye sahip, ye­ni­lik­çi ve ku­rum­sal kim­li­ği yan­sı­tan işlem mer­ke­zi Rize Orhon Ma­hal­le­si’nde hiz­me­te baş­la­dı.
Bu top­rak­la­rın bir mar­ka­sı ola­rak 2010 yı­lın­dan bu yana Rize’de elekt­rik te­da­rik hiz­me­ti sun­duk­la­rı­nı be­lir­ten Rize İl Mü­dü­rü Adem Er­türk “Rize’de bu­lu­nan müş­te­ri­le­re her zaman daha iyi ve ka­li­te­li hiz­met su­na­bil­mek adına ger­çek­leş­tir­di­ği­miz ça­lış­ma­la­ra bir ye­ni­si­ni daha ek­le­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şı­yo­ruz. Bugün Rize mer­kez ve il­çe­ler dahil top­lam 10 nok­ta­ya ula­şa­rak müş­te­ri­le­re ka­li­te­li hiz­met sun­ma­ya var gü­cü­müz­le devam edi­yo­ruz. Yeni Müş­te­ri İşlem Mer­ke­zi, daha mo­dern daha kon­for­lu ola­rak müş­te­ri­le­rin ih­ti­yaç­la­rı­na yö­ne­lik ha­zır­lan­dı. Rize hal­kı­na ni­te­lik­li, ka­li­te­li ve ke­sin­ti­siz hiz­met su­na­bil­mek adına yay­gın­laş­ma ça­lış­ma­la­rı­mı­za devam ede­ce­ğiz” dedi.
Tüm iş­lem­ler kolay ve zah­met­siz­ce ya­pı­la­bi­lecek
Müş­te­ri­ler Rize’deki yeni Müş­te­ri İşlem Mer­ke­zin­de elekt­rik te­da­ri­ki ile il­gi­li tüm iş­lem­le­ri kolay ve zah­met­siz­ce ya­pa­bi­lecek. Rize yeni Müş­te­ri İşlem Mer­ke­zi, Ekrem Orhon Ma­hal­le­si, Üst Geçit Sokak, No:5/A Mer­kez/Rize ad­re­sin­de hafta içi 08:00- 18:00 sa­at­le­ri ara­sın­da hiz­met ve­ri­yor.       

    Ha­ber-Fo­to: Ser­hat NAM


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °