Aksa Doğalgaz'dan yeni kampanya Doğal gaz ekonomisi bağlantı bedeline 4 taksit fırsatıyla

Tür­ki­ye’nin en büyük özel doğal gaz da­ğı­tım şir­ke­ti Aksa Do­ğal­gaz, fa­ali­yet gös­ter­di­ği 27 il, 260 ilçe ve bel­de­de bağ­lan­tı be­de­li­ne 4 tak­sit kam­pan­ya­sı baş­lat­tı.

Güncel Haberler 10.07.2023 09:12:00 0
Aksa Doğalgaz

 Tür­ki­ye’nin en büyük özel doğal gaz da­ğı­tım şir­ke­ti Aksa Do­ğal­gaz, fa­ali­yet gös­ter­di­ği 27 il, 260 ilçe ve bel­de­de bağ­lan­tı be­de­li­ne 4 tak­sit kam­pan­ya­sı baş­lat­tı. Tem­muz, ağus­tos ve eylül ayı bo­yun­ca ge­çer­li ola­cak kam­pan­ya­dan ya­rar­la­nan yeni abo­ne­ler, an­laş­ma­lı banka kredi kart­la­rı­nı kul­la­na­rak ya­pa­cak­la­rı öde­me­ler­de abone bağ­lan­tı be­de­li­ni 4 tak­sit fır­sa­tıy­la öde­ye­bi­le­cek­ler.
 5 mil­yo­na yakın abo­ne­si­ne gü­ven­le doğal gaz ulaş­tı­ran Aksa Do­ğal­gaz, 40 bin ki­lo­met­re­yi bulan şe­be­ke uzun­lu­ğuy­la Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nı­na doğal gaz da­ğı­tı­mı ger­çek­leş­ti­ri­yor. Fa­ali­yet gös­ter­di­ği tüm kent­ler ve il­çe­ler­de abo­ne­le­ri için cazip fır­sat­lar sunan Aksa Do­ğal­gaz, yeni abone ola­cak va­tan­daş­lar için bir kam­pan­ya baş­lat­tı. Yeni doğal gaz abo­ne­le­ri, doğal gaz kon­fo­ru­nun ve eko­no­mi­si­nin bağ­lan­tı be­de­li­ne 4 tak­sit im­kâ­nıy­la su­nul­du­ğu kam­pan­ya­dan tem­muz, ağus­tos ve eylül ayı sü­re­sin­ce an­laş­ma­lı banka kredi kart­la­rıy­la* ya­rar­la­na­bi­le­cek­ler.
Tüpe göre 4,5 kat daha eko­no­mik
Ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­le­bi­lir ge­lecek he­de­fiy­le ger­çek­leş­ti­ren Aksa Do­ğal­gaz, va­tan­daş­la­rı doğal gaz kon­fo­ruy­la bu­luş­tu­rur­ken eko­no­mik açı­dan da fır­sat­lar su­nu­yor. Diğer ya­kıt­lar­la kar­şı­laş­tı­rıl­dı­ğın­da bütçe dostu ol­ma­sıy­la öne çıkan doğal gaza geçiş yapan abo­ne­ler, ısın­ma­da ithal kö­mü­re göre 3,5 kat**, elekt­ri­ğe göre 4,5 kat**, mut­fak­ta yemek pi­şir­me­de ve sıcak suda tüpe göre 4,5 kat** daha eko­no­mik olan doğal gazı ev­le­ri­nin her oda­sın­da veya is­ter­ler­se yal­nız­ca mut­fak­ta kul­la­na­bi­li­yor.
Üs­te­lik yıl bo­yun­ca ayda 25 m3 be­del­siz
1 Mayıs 2023’te Resmi Ga­ze­te’de ya­yın­la­nan ka­rar­na­me kap­sa­mın­da, 1 Mayıs ta­ri­hin­den iti­ba­ren bir yıl bo­yun­ca her ay 25 met­re­küp doğal gazın dev­let ta­ra­fın­dan kar­şı­la­na­ca­ğı açık­lan­mış­tı.
Ev­le­ri­nin önün­de doğal gaz hattı bu­lu­nan va­tan­daş­lar doğal gaz dö­nü­şüm­le­ri­ni kısa sü­re­de ger­çek­leş­ti­re­rek 2024 Mayıs ayına kadar be­del­siz 25 met­re­küp doğal gaz im­ka­nın­dan ya­rar­la­na­bi­li­yor. Bu mik­tar; sıcak su ve mut­fak tü­ke­ti­mi­ne kar­şı­lık gelen har­ca­ma­nın ne­re­dey­se ma­li­yet­siz ol­du­ğu an­la­mı­na ge­li­yor.
* Bağ­lan­tı be­de­li­ne tak­sit kam­pan­ya­sın­dan an­laş­ma­lı banka kredi kart­la­rı ile 01.07.2023 - 30.09.2023 ara­sın­da ya­rar­la­nı­la­bi­li­yor.
** Kar­şı­laş­tır­ma­lar, 2022 Kasım ayı pi­ya­sa ve­ri­le­ri­ne göre yak­la­şık ola­rak he­sap­lan­mış­tır.
               

Ha­ber-Fo­to: Hakan AKAR


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °