Aksa Elektrik'in düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının kazananları belli oldu

Aksa Elekt­rik’in Tür­ki­ye ge­ne­lin­de 5, 6, 7 ve 8. sınıf dü­ze­yin­de eği­tim gören ço­cuk­la­ra yö­ne­lik dü­zen­le­di­ği ge­le­nek­sel “Senin Ener­jin Senin Res­min” ya­rış­ma­sı, bu yıl dör­dün­cü kez ger­çek­leş­ti.

Güncel Haberler 22.06.2022 09:15:00 0
Aksa Elektrik

Ço­cuk­la­rın gö­zün­den ye­ni­le­ne­bi­lir ener­ji­ye dik­kat çe­ki­len pro­je­de, küçük res­sam­lar güneş ener­ji­si­ni kendi hayal dün­ya­la­rın­da­ki gibi res­met­ti.
    Aksa Elekt­rik, bu yıl dör­dün­cü defa dü­zen­le­di­ği “Senin Ener­jin Senin Res­min” ya­rış­ma­sı­nın so­nuç­la­rı­nı açık­la­dı.
    Aksa Elekt­rik’in bu yıl çocuk gö­zün­den “Güneş Ener­ji­si” te­ma­sıy­la ger­çek­le­şen ya­rış­ma­sı­na ilgi bü­yük­tü. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğ­ren­ci­le­ri­nin ka­tı­la­bil­di­ği ya­rış­ma­ya Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­dan baş­vu­ru geldi.
    Ya­rış­ma­ya ka­tıl­mak is­te­yen ço­cuk­lar çiz­dik­le­ri re­sim­le­ri Aksa Elekt­rik’in resmi Fa­ce­bo­ok ve Ins­tag­ram sos­yal medya he­sap­la­rı­na mesaj gön­de­re­rek pay­laş­tı.
    Ye­ni­le­ne­bi­lir ener­ji ko­nu­sun­da ço­cuk­la­rın far­kın­da­lık­la­rı­nı ar­tır­mak ve bi­linç­len­me­le­ri­ni sağ­la­mak ama­cıy­la dü­zen­le­nen ya­rış­ma­nın so­nun­da 15 çocuk ödül­len­di­ril­di.
    İlk 3’e giren ço­cuk­la­ra tab­let, 12 ço­cu­ğa da di­ji­tal saat he­di­ye edil­di.
    Ya­rış­ma­da de­re­ce­ye giren eser­ler, şir­ke­tin sos­yal medya he­sap­la­rı ve web si­te­si ara­cı­lı­ğıy­la du­yu­rul­du.
    Aksa Elekt­rik’in web si­te­si üze­rin­den eser­le­rin zi­ya­ret etmek is­te­yen­le­re açık ola­ca­ğı be­lir­til­di.
               

Ha­ber-Fo­to: Ezgi Kay­gı­sız


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °