Aksa Şarj'ın dijital hizmetiyle istasyon talebinde bulunmak çok kolay

çev­re­ci ya­tı­rım­la­rı­na hız ka­zan­dır­mak için web si­te­sin­de hiz­met ver­me­ye baş­la­dı.

Güncel Haberler 5.08.2022 09:33:00 0
Aksa Şarj

    Müş­te­ri­le­ri­ne al­ter­na­tif ve ye­ni­lik­çi çö­züm­ler sunan ve elekt­rik­li araç­la­ra şarj çö­züm­le­ri ge­liş­ti­ren Aksa Şarj, çev­re­ci ya­tı­rım­la­rı­na hız ka­zan­dır­mak için web si­te­sin­de hiz­met ver­me­ye baş­la­dı.
    Elekt­rik­li araç­lar için kur­du­ğu şarj is­tas­yon­la­rı ile Tür­ki­ye’nin sür­dü­rü­le­bi­lir ge­le­ce­ği­ne katkı sağ­la­yan doğa dostu Aksa Şarj, müş­te­ri ve iş or­tak­la­rı­na çok daha hızlı ve kolay çö­züm­ler­le hiz­met sun­mak için in­ter­net si­te­si­ni dev­re­ye aldı.
    Aksa Şarj’ın www.​ak­sa­sarj.​com.​tr si­te­si üze­rin­den elekt­rik­li araç­la­rın ih­ti­yaç duy­du­ğu ener­ji artık di­ji­tal­de de tü­ke­ti­ci­ler­le bu­lu­şa­cak.
Aksa Şarj ile ih­ti­yaç duy­du­ğun ener­ji yanı ba­şın­da
    Yol­la­rın yeni ener­ji­si Aksa Şarj’ın, elekt­rik­li araç sa­hi­bi kul­la­nı­cı­la­rı için yeni tek­no­lo­ji alt­ya­pı­sı ile ha­zır­la­nan web si­te­si­nin ya­yı­na alın­ma­sıy­la ih­ti­yaç du­yu­lan bil­gi­ye de ko­lay­lık­la ula­şı­la­bil­me­si amaç­la­nı­yor.
    Yıl so­nu­na kadar Tür­ki­ye’nin bir­çok nok­ta­sın­da elekt­rik­li araç şarj is­tas­yo­nu­nu fa­ali­ye­te ge­çir­me­yi he­def­le­yen Aksa Şarj son ola­rak İstan­bul Bo­mon­ti Re­si­den­ces By Ro­ta­na’da, Oasis Bod­rum AVM’de ve Nef Re­ser­ve Ya­lı­ka­vak’ta AC şarj is­tas­yon­la­rı­nı dev­re­ye aldı.
         

Ha­ber-Fo­to: Ezgi Kay­gı­sız


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °