Anadolu Basını Aksaray'da toplanıyor

Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu 68. Baş­kan­lar Kon­se­yi top­lan­tı­sı 25-27 kasım 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da Ak­sa­ray’da ya­pı­la­cak.

Güncel Haberler 29.11.2022 09:16:00 0
Anadolu Basını Aksaray

 TGF Ak­sa­ray Tem­sil­ci­li­ği­nin ev sa­hip­li­ğin­de ger­çek­le­şecek olan top­lan­tı­ya Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­dan Ak­sa­ray’a gelen Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­yet­le­ri Baş­kan­la­rı, ta­ri­hi ve tu­ris­tik yer­le­ri ge­ze­rek Ak­sa­ray’ı daha iyi ta­nı­ma ve ta­nıt­ma fır­sa­tı bu­la­cak.
 Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Genel Baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca başta olmak üzere yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri , Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­yet­le­ri Basın Vakfı ve Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­kan­la­rı­nın da hazır bu­lu­na­ca­ğı 68. Baş­kan­lar Kon­se­yi top­lan­tı­sın­da Ana­do­lu med­ya­sı­nın için­de bu­lun­du­ğu sı­kın­tı­lar ve çözüm öne­ri­le­ri ile tar­tı­şı­la­cak,
FE­DE­RAS­YON, KU­RU­LUŞ MER­KEZİ OLAN AK­SA­RAY'DA
Ana­do­lu ba­sı­nın­da önem­li bir yeri olan Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu 1996 yı­lın­da Ak­sa­ray'da ku­rul­muş­tu 68. Baş­kan­lar kon­se­yi Top­lan­tı­sı­nı yap­mak üzere ye­ni­den Ak­sa­ray’ ilin­de top­la­nı­yor.
AK­SA­RAY TA­NI­TI­LA­CAK
Ak­sa­ray TGF Tem­sil­ci­li­ği ev sa­hip­li­ğin­de ger­çek­le­şecek olan prog­ram­da Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­dan Ak­sa­ray’a ge­lecek olan Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­yet­le­ri Baş­kan­la­rı, Ak­sa­ray ili­nin ta­ri­hi ve tu­ris­tik yer­le­ri­ni ge­ze­rek Ak­sa­ray’ı daha iyi ta­nı­ma ve ta­nıt­ma fır­sa­tı bu­la­cak.
Ak­sa­ray’a gelen Baş­kan­lar Dünya mi­ra­sı olan Ih­la­ra Va­di­si­ni ve böl­ge­de yer alan ta­ri­hi ve tu­ris­tik yer­le­ri­ni ge­ze­rek, med­ya­da şeh­rin daha iyi ta­nı­tıl­ma­sı­na katkı sağ­la­ya­cak
Ev sa­hip­li­ği­ni TGF Ak­sa­ray il tem­sil­ci­li­ği­nin üst­len­di­ği 2 gün­lük prog­ra­mın Spon­sor­lu­ğu­nu Yeşil Doğa Der­ne­ği gö­nül­lü­le­ri üst­len­di , or­ga­ni­zas­yon Ak­sa­ray ta­ra­fın­dan sa­hip­le­nil­di
’YEŞİL VATAN’’ SAHİPLENİLECEK
68. Baş­kan­lar Kon­se­yi Top­lan­tı­sı­nın en önem­li kı­sım­la­rın­dan bi­ri­si ise Ana­do­lu ba­sı­nı­nın is­tik­lal har­bin­de ol­du­ğu gibi Yeşil Vatan sa­vun­ma­sın­da da ön­cü­lük et­me­si­dir. Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu ile Yeşil Doğa Der­ne­ği ara­sın­da ya­pı­la­cak pro­to­kol ile ‘’Tür­ki­ye’nin Et­ra­fı Yem­ye­şil Dağ­lar’’ Pro­je­si­nin star­tı ve­ri­lecek.
Ak­sa­ray’a gelen Baş­kan­lar Ak­sa­ray Basın Or­ma­nın­da Kendi isim­le­ri­nin ya­zıl­dı­ğı Fi­dan­la­rı top­rak­la bu­luş­tu­ra­cak­lar ay­rı­ca Ağaç­lan­dır­ma ça­lış­ma­la­rı­nın ülke ge­ne­li­ne yay­gın­laş­ma­sı için kendi il­le­rin­de ön­cü­lük ede­rek ‘’Tür­ki­ye’nin Et­ra­fı Yem­ye­şil Dağ­lar’’ Pro­je­si­ni yü­rü­te­cek­ler
ÖNEMLİ ZİYARET VE GEZİLER DE YA­PI­LA­CAK
25-27 Kasım 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da her ilden bir Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti’nin tem­sil edil­di­ği Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu’nun Baş­kan­lar Kon­se­yi top­lan­tı­sıy­la il­gi­li bilgi veren TGF Ak­sa­ray tem­sil­ci­si ve Yeşil Doğa Der­ne­ği Genel Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ay, prog­ram hak­kın­da şöyle ko­nuş­tu: “Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu­na ku­ru­luş mer­ke­zi olan Ak­sa­ray’ımız da Fe­de­ras­yon­la­ra Bağlı Ce­mi­yet Baş­kan­la­rı­mı­zı ve üye­le­ri­ni şeh­ri­miz­de ağır­la­ya­cak ol­mak­tan büyük onur du­yu­yo­ruz. Top­lan­tı­mız kap­sa­mın­da bir­ta­kım zi­ya­ret­ler ya­pa­rak fe­de­ras­yon ça­lış­ma­la­rı­mız hak­kın­da bil­gi­ler ak­ta­ra­ca­ğız.
Ay­rı­ca Dünya mi­ra­sı olan Ih­la­ra va­di­mi­zi ve bazı tu­ris­tik yer­le­ri­ni de gezme ve ta­nıt­ma fır­sa­tı­mız ola­cak.
Top­lan­tı­la­rı­mız­la bir­lik­te bize bu im­ka­nı sağ­la­yan tüm pay­daş­la­ra ve ay­rı­ca TGF yö­ne­tim Ku­ru­lu­na te­şek­kür edi­yo­rum.
     

Ha­ber-Fo­to: TGF Basın


Anahtar Kelimeler: Anadolu Basını Aksaray' toplanıyor
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °