ANADOLU BASINI, AVRUPA VE BALKAN MEDYASI TEKİRDAĞ'DA BULUŞUYOR

Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu 67. Baş­kan­lar Kon­se­yi Te­kir­dağ top­lan­tı­sı için Ana­do­lu Ba­sı­nı, Av­ru­pa ve Bal­kan Med­ya­sı bir araya ge­li­yor.

Güncel Haberler 8.09.2022 10:36:00 0
ANADOLU BASINI, AVRUPA VE BALKAN MEDYASI TEKİRDAĞ

    Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Genel Baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca ve Batı Trak­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Necmi Işık­sal’ın ev sa­hip­li­ğin­de ger­çek­le­şecek, TBMM Baş­ka­nı Prof.​Dr. Mus­ta­fa Şen­top’un te­le­kon­fe­rans yön­te­miy­le, CHP Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Faik Özt­rak ve çok sa­yı­da si­ya­si parti tem­sil­ci­si­nin ka­tı­la­ca­ğı top­lan­tı­ya Ana­do­lu Ga­ze­te­ci­le­ri ile Av­ru­pa’dan, Bal­kan­lar’dan olmak üzere 150 ci­va­rın­da ga­ze­te­ci ka­tı­la­cak.
    TGF Genel Baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca yap­tı­ğı açık­la­ma­da "Ana­do­lu Ba­sı­nı­nın son du­ru­mu ve çözüm öne­ri­le­ri­ni içe­ren bir baş­lık al­tın­da TGF’nin 67. Baş­kan­lar Kon­se­yi Top­lan­tı­sı­nı Batı Trak­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti­nin ev sa­hip­li­ğin­de 2-4 Eylül ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­leş­ti­ri­le­ce­ğiz. Ana­do­lu ba­sı­nı­nın bugün için­de bu­lun­du­ğu zor du­rum­la­rı ve se­bep­le­ri ile bir­lik­te çözüm öne­ri­le­ri­ni tar­tı­şa­ca­ğı­mız bu top­lan­tı­da biz ga­ze­te­ci­le­rin yap­ma­sı ge­re­ken­ler, si­ya­si ira­de­nin biz­ler hak­kın­da­ki yak­la­şım­la­rı­nı ve sun­duk­la­rı çözüm öne­ri­le­ri­ni Ana­do­lu, Bal­kan­lar ve Av­ru­pa’dan gelen mes­lek­taş­la­rı­mız­la bir­lik­te de­ğer­len­di­re­ce­ğiz. Ül­ke­mi­zin için­de bu­lun­du­ğu eko­no­mik ko­şul­la­rın al­tın­da zor şart­lar­da yayın yapan yayın or­gan­la­rı­mı­zın ya­şa­ma­sı için bağlı ol­du­ğu­muz ku­rum­la­ra bir kez daha des­tek çağ­rı­sın­da bu­lu­na­ca­ğız" ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
    İki gün sü­recek olan TGF 67. Te­kir­dağ Baş­kan­lar Kon­se­yi top­lan­tı­sın­da prog­ra­mın­da şeh­rin ta­ri­hi ve tu­ris­tik yer­le­ri de ge­zi­lecek.        

Ha­ber-Fo­to: TGF Basın


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °