ANADOLU BASINI SİVAS'TA BULUŞUYOR

Cum­hu­ri­ye­tin 100.yılı anı­sı­na 100 ga­ze­te­ci Sivas’ta bu­lu­şu­yor. Sivas Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti­nin 30.​ku­ru­luş yı­lı­nın da aynı gün­ler­de yoğun bir ka­tı­lım­la kut­la­na­ca­ğı be­lir­til­di.

Yerel Haberler 3.11.2023 10:41:00 0
ANADOLU BASINI SİVAS

        Cum­hu­ri­ye­tin 100.​ku­ru­luş yıl­dö­nü­mü do­lay­sıy­la Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu ön­cü­lü­ğün­de Sivas Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti­nin ev sa­hip­li­ğin­de Sivas’ta ya­pı­la­cak Ana­do­lu Bu­luş­ma­la­rı top­lan­tı­sı 3-5 Kasım 2023 gün­le­rin­de ya­pı­la­cak.
       Sivas Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti­nin 30.​ku­ru­luş yılı do­la­yı­sıy­la da bazı et­kin­lik­le­rin ya­pı­la­ca­ğı­nı söy­le­yen Sivas Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Hakan Se­ze­rer’’mi­sa­fir­le­rin en güzel şe­kil­de ağır­lan­ma­sı içim bütün ça­lış­ma­ma­la­rı­mı­zı ta­mam­la­dık. Ta­ri­hi ve kül­tü­rel yer­le­ri­mi­zin ta­nı­tı­mın­da da Sivas için ayrı bir önem ka­zan­dı­ra­ca­ğız’’ dedi.
      Sivas’taki bu­luş­ma­ya Tür­ki­ye ge­ne­lin­den 100 ga­ze­te­ci ka­tı­lır­ken Rize’den Rize Ga­ze­te­ci­ler Der­ne­ği Baş­ka­nı Faik Ba­koğ­lu ile Yar­dım­cı­sı –Yazar İsmet Kö­soğ­lu’nun ka­tı­la­ca­ğı be­lir­til­di.
 Ha­ber-Fo­to: Ömer YIL­MAZ


Anahtar Kelimeler: ANADOLU BASINI SİVAS' BULUŞUYOR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °