ANAYURDA EKMEK VE İÇME SUYU YARDIMI DEVAM EDİYOR

Tür­ki­ye’den sağ­lık­lı içme su­yu­na muh­taç Ana­yurt Güney Tür­kis­tan’daki köy­le­re su ge­tir­me ça­lış­ma­la­rı devam eder­ken muh­taç aile­le­re ha­yır­se­ver­le­rin ekmek yar­dım­la­rı da ara­lık­sız devam edi­yor.

Güncel Haberler 24.03.2023 10:17:00 0
ANAYURDA EKMEK VE İÇME SUYU YARDIMI DEVAM EDİYOR

 KADİM Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ön­cü­lü­ğüm­de Güney Tür­kis­tan’ın Af­ga­nis­tan Si­bir­gan Kan­ju­ga kö­yün­de ki sağ­lık­lı su ku­yu­su ve çeş­me­si­ni MHP Üs­kü­dar Kadın Kol­la­rı eski baş­ka­nı Mu­al­la Ab­dul­rez­zak ön­cü­lü­ğün­de eşi Mer­hum Sü­heyl İzzet­tin Ab­dul­rez­zak adına bir içme suyu hay­ra­tı ya­pıl­dı. Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği des­te­ğiy­le ya­pı­lan yar­dım ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da ya­pı­lan açık­la­ma­da ’’Her geçen gün İçme suyu ol­ma­yan Köy­le­ri­miz bir bir aza­lır­ken İçme Suyu olan köy­le­ri­miz bu güzel hayır ve he­di­ye­ler­le ar­tı­yor. Allah Başta Mu­al­la Abdul Rez­zak ab­lam­dan ve­si­le olan­lar­dan ve bu hiz­me­ti ha­ya­ta ge­çi­ren kar­deş­le­ri­miz­den razı olsun. Bu hiz­met kan­daş­la­rı­mı­za şifa da­ğıt­sın, Allah nez­din­de bu hay­rat kabul ve mak­bul olsun.
 Ay­rı­ca yine Güney Tür­kis­tan da Ahde Vefa Turan Bir­li­ği Der­ne­ği­mi­zin Baş­ka­nı Harun Maral ön­cü­lü­ğün­de bir Kö­yü­müz daha İçme su­yu­na ka­vuş­tu. Her geçen gün İçme Suyu ol­ma­yan kö­yü­mü­zün sa­yı­sı aza­lı­yor. Allah Hay­rat sa­hip­le­rin­den, Harun Maral Baş­ka­nı­mız­dan ve bu hay­ra­ta hayat bul­du­ran kar­deş­le­rim­den razı olsun. Bu hay­rat Allah nez­din­de kabul olsun ve şifa da­ğıt­sın in­şal­lah.
    Ziya Ekiz ve Elif Ekiz adına Ha­na­ga Tabai kö­yü­müz­de içme su­yu­muz hiz­me­te girdi, emeği ge­çen­ler­den Allah arzı olsun.
Ekmek yar­dı­mı devam edi­yor
Ahde Vefa Turan Bir­li­ği Der­ne­ği­miz adına Harun Maral Baş­ka­nı­mız bir köyde Ekmek ik­ra­mın­da bu­lun­du. Allah bu hayrı mak­bul ey­le­sin. Harun Maral Baş­ka­nı­mız­dan ve Bu hayrı ger­çek­leş­ti­ren kar­deş­le­rim­den Allah razı olsun’’ de­nil­di.
        

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: ANAYURDA EKMEK YARDIMI DEVAM EDİYOR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °