ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Ana­va­tan­dan Ana­yurt Güney Tür­kis­tan da muh­taç soy­daş­la­ra yi­yecek yar­dım­la­rı devam edi­yor.

Güncel Haberler 17.04.2023 10:27:00 0
ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

 (KYDD) Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ta­ra­fın­dan or­ga­ni­ze edi­len muh­taç soy­daş­la­ra ana­yurt­ta gıda yar­dım­la­rı Tür­ki­ye’den ha­yır­se­ver­ler ta­ra­fın­dan Ra­ma­zan ayı bo­yun­ca devam edi­yor.
KYDD ta­ra­fın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da’’ bugün MHP İstan­bul eski Mil­let­ve­ki­li­miz Boz­kurt Yaşar Öz­türk ve eşi Emine Öz­türk ta­ra­fın­dan ana­yurt Güney Tür­kis­tan da bir İftar ik­ra­mı ger­çek­leş­ti­ril­di.
Emine yenge ve Boz­kurt Yaşar abi Güney Tür­kis­tan da ça­lış­ma­la­rı­mı­za baş­la­dı­ğı­mız andan iti­ba­ren sü­rek­li ya­nı­mız­da ol­du­lar ve des­tek­le­ri­ni ver­di­ler.
KYDD adına ve Kadim Coğ­raf­ya­da ki soy­daş­la­rı­mız, kan­daş­la­rı­mız, kar­deş­le­ri­miz adına ken­di­le­ri­ne mü­te­şek­ki­riz. Allah bu ha­yır­la­rı­nı kabul ve mak­bul ey­le­sin.
Bu­ra­lar­da yar­dı­ma muh­taç çok kar­de­şi­miz var. Yal­nız yi­yecek değil giyim kuşam bu­ra­da her şeye ih­ti­yaç var, yar­dım yapan her­kes­ten Allah razı olsun. Bu hiz­me­ti ger­çek­leş­ti­ren kar­deş­le­ri­me te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: ANAYURDA İFTAR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °