ANAYURTTA TÜRKÇE KURSU

Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği des­te­ğiy­le Ana­yurt­ta içme suyu, kur­ban vb. yar­dım­lar­dan sonra genç­ler için Türk­çe okuma yazma kur­su­da açıl­ma­sı ilgi ile kar­şı­lan­dı.

Güncel Haberler 9.03.2023 09:01:00 0
ANAYURTTA TÜRKÇE KURSU

 Ana­yurt Güney Tür­kis­tan da kü­çük­le­re yö­ne­lik açı­lan Türk­çe öğ­ren­me ve okuma kursu ilgi gördü. Kur­sun or­ga­ni­zas­yo­nun­da kat­kı­sı olan Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ta­ra­fın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da,
 “Bir süre önce kısmi du­yu­ru­su­nu yap­tı­ğı­mız Cüz­can Akça İlçe­sin­de Abdül kar­de­şi­min evin­de Ba­la­la­ra Türk­çe Kur­su­muz bu gün res­men baş­la­dı.
6 Aylık Öğ­ret­men ma­aşı­nı kıy­met­li Ho­ca­mız Mus­ta­fa Sa­rı­ka­ya üst­le­nin­ce bize or­ga­ni­zas­yon kaldı ve Abdül kar­de­şi­miz Bis­mil­lah dedi artık Türk­çe kurs­la­rı­mız devam edi­yor. Kur­su­muz bütün ço­cuk­la­rın ka­tı­lı­mı­nı bek­li­yo­ruz.
Şu an ge­çi­ci ola­rak kar­de­şi­mi­zin evin­de ama ya­kın­da in­şal­lah kendi bi­na­mız­da Kurs­la­rı­mız tüm ta­lep­le­re cevap ve­recek şe­kil­de devam edecek” de­nil­di.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU
 


Anahtar Kelimeler: ANAYURTTA TÜRKÇE KURSU
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °