ANKARA RİDEF'İN İFTAR BULUŞMASI YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

An­ka­ra Rize Der­nek­le­ri Fe­de­ras­yo­nu'nun ge­le­nek­sel ola­rak ver­di­ği iftar ye­me­ği Kar­tal­lar Hol­ding'de ger­çek­leş­ti.

Güncel Haberler 28.04.2022 10:46:00 0
ANKARA RİDEF

    Rize Mil­let Üye­li­ği üyesi ve ka­tı­lı­mı­na ka­tıl­ma­ya yö­ne­lik ise, Rize Mil­let Mec­li­si Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ömer İleri, İyi Parti Ku­ru­cu­lar Ku­ru­lu Üyesi Ömer İleri, İyi Parti Ku­ru­cu­lar Hol­ding Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Hasan, Kar­tal, RİDEF üye baş­kan­la­rı, Ri­ze­li bü­rok­rat­lar ve STK tem­sil­ci­si ka­tıl­dı.
MU­AM­MER BOS­TAN: GURUR DU­YA­LA­CAK İŞLERE İMZA AT­MA­YA DEVAM EDE­CEĞİZ
    İftar­da'ya hitap eden RİDEF Genel Mü­dü­rü Mu­am­mer Bos­tan'da ko­nuş­ma­sın­daa te­şek­kü­rü­nün ar­dın­dan “RİDEF ola­rak her zaman An­ka­ra'da Ri­ze­li hem­şeh­ri­le­ri­mi­ze gurur ve­recek işler yap­ma­ya gay­ret ede­cek­ler.
    Or­ta­ya viz­yon için güzel işler yap­mak için emek içink. Bu emek­ler ve sizin için ta­sa­rım bu bir­lik tablo or­ta­ya çıktı.
    Bu kat­kı­ya kat­kı­da bu­lu­nu­yor­lar” dedi.
Dr. ÖMER İLERİ: “RİZELİLER İLE HER YERDE BU­LUŞ­TUM”
    Ak Parti Genel Baş­kan Dr. Ömer İleri ko­nuş­ma­sın­da Rize'de bü­yü­me ama Dünya'nın ne­re­si­ni gitse Ri­ze­li­ler ile ifade et­ti­ği­ni, “Rize'de doğup bü­yü­me­dim ama hep Ri­ze­lim­dan gurur duy­mak.
    Dünya'nın ne­re­si git­sem hem­şe­ri­le­rim ile bu­luş­tum“ dedi.
MU­HAM­MED AVCI'DAN BOS­TAN'A TE­ŞEK­KÜR
    Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı ko­nuş­ma­da, “Bugün iki ki­şi­ye te­şek­kür etmek is­ti­yo­rum.
    Onun için bu za­ma­na kadar sayın Ri­ze­li­ler için her zaman söy­le­di­ğin gibi, An­ka­ra'dan gelen bir oğlu olana ve Hasan'da olana kadar olan bir Bos­tan'a ve yö­ne­ti­mi­ne te­şek­kür ede­rek" dedi.
VEKİL AVCI'DAN SON­BA­HAR­DA RİZE GÜN­LERİ MÜJ­DESİ
    Ko­nuş­ma­sı­na devam eden Rize Mil­let­ve­ki­li Avcı, “Allah nasip eder­se, her­ke­sin has­re­ti­ni An­ka­ra'ya ya­kı­şır bir Rize Gün­le­ri'ni de son­ba­har­da hep bir­lik­te ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz.
    An­ka­ra ile Rize Rize Gün­le­ri'ni umut et­mek­ten'yi ye­ni­den can­lan­dır­ma­yı he­def­li­yo­ruz.
    İftar prog­ra­mı fo­toğ­raf çe­kim­le­ri­nin ar­dın­dan sona erdi.
               

Ha­ber-Fo­to: Deniz VARLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °