Ardeşen İyi Parti’de Demiroğlu Güven tazeledi

Ar­de­şen'deki kong­re­de İyi Parti İl Baş­ka­nı Ay­şe­gül Öz­ya­nık’ın des­tek­le­di­ği Mus­ta­fa Ba­doğ­lu ile Rize İl Baş­kan­lı­ğı­na aday ol­du­ğu­nu açık­la­yan Av. Kür­şat Ha­cı­sü­ley­ma­noğ­lu’nun des­tek­le­di­ği Meh­met

Yerel Haberler 24.11.2022 09:04:00 0
Ardeşen İyi Parti’de Demiroğlu Güven tazeledi

Kong­re­ye si­ya­si parti tem­sil­ci­le­ri, çok sa­yı­da parti üyesi, İl Baş­ka­nı Ay­şe­gül Öz­ya­nık ve İl Baş­kan­lı­ğı­na aday­lı­ğı­nı açık­la­yan Kür­şat Ha­cı­sü­ley­ma­noğ­lu ile ilçe baş­kan­la­rı ka­tıl­dı.
Mev­cut İlçe Baş­ka­nı Meh­met Zeki De­mi­roğ­lu par­ti­li­le­re yap­tı­ğı ko­nuş­ma­sın­da şun­la­rı söy­le­di:
“Hiç Kim­se­yi Öte­ki­leş­tir­me­den Hiz­met Ulaş­tır­mak İçin Güç­len­di­ril­miş Kad­rom­la Kar­şı­nız­da­yım”
“Başta Genel Baş­ka­nı­mız Meral Ak­şe­ner nez­din­de olmak üzere par­ti­mi­zin her bir ka­de­me­sin­de ve şah­sın­da he­pi­niz çok de­ğer­li­si­niz. Bende siz de­ğer­li üye­le­ri­mi­zin bu ça­ba­la­rı­na layık olmak, il­çe­miz ve ül­ke­miz adına doğru ve dü­rüst­çe görev ala­nım­da­ki her bir va­tan­da­şı­ma hak et­ti­ği hiz­met­le­ri ulaş­tır­ma­da öncü ol­ma­ya ve bu gö­re­vi­mi la­yı­kıy­la ye­ri­ne ge­tir­me­ye söz ve­ri­yo­rum. İlçe­mi­zin so­run­la­rı­na çözüm üre­tecek, her bir va­tan­da­şı­mı­zın bi­rin­ci sınıf va­tan­daş ol­du­ğu, hiç kim­se­nin öte­ki­leş­ti­ril­me­den dev­le­ti­mi­zin im­kân­la­rın­dan so­nu­na kadar fay­da­lan­ma­sı­nı sağ­la­ya­cak li­ya­kat­li, tec­rü­be­li, di­na­mik ve top­lum de­ğer­le­ri­ni önem­se­yen, top­lu­mun bütün ke­sim­le­ri­ni ku­cak­la­yan, kabul gören, ye­ni­len­miş bir kad­roy­la kar­şı­nız­da­yım. İyi Parti Ar­de­şen İlçe Baş­kan­lı­ğı­na ye­ni­len­miş ve güç­len­di­ril­miş kad­rom­la bir­lik­te ye­ni­den aday olu­yor ve he­pi­niz­den des­tek is­ti­yo­rum dedi.
Ya­pı­lan seçim son­ra­sın­da İl baş­ka­nı Ay­şe­gül Öz­ya­nık’ın des­tek­le­di­ği aday Mus­ta­fa Ba­doğ­lu 62 de­le­ge­nin oyunu alır­ken il baş­kan­lı­ğı­na aday ol­du­ğu­nu daha ön­ce­den açık­la­yan Av. Kür­şat Ha­cı­sü­ley­ma­noğ­lu’nun des­tek­le­di­ği aday mev­cut baş­kan Meh­met Zeki De­mi­roğ­lu ise 226 de­le­ge­nin oyunu ala­rak ye­ni­den baş­kan­lı­ğa se­çil­miş oldu. İl Baş­ka­nı Ay­şe­gül Öz­ya­nık Ar­de­şen İlçe Kong­re­si se­çi­min­de or­ta­ya çıkan seçim so­nuç­la­rıy­la is­te­di­ği so­nu­cu elde ede­me­miş oldu.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °