USTA GAZETECİ DONAT'DAN RİZE VALİSİ ÇEBER'E ZİYARET

Güncel Haberler 27.11.2021 10:45:27 0
USTA GAZETECİ DONAT

Tür­ki­ye'nin ta­nın­mış usta ga­ze­te­ci­le­rin­den, Sabah ga­ze­te­si köşe ya­za­rı Yavuz Donat ve ATV An­ka­ra Tem­sil­ci­si ga­ze­te­ci Şeb­nem Bur­sa­lı, Turku­vaz Medya Grubu he­ye­ti ve be­ra­be­rin­de KGK Rize Tem­sil­ci­si B. Ali Ka­val­cı ile bir­lik­te Rize Va­li­si Kemal Çeber'e ne­za­ket zi­ya­re­tin­de bu­lun­du­lar.

Soh­bet ha­va­sın­da geçen zi­ya­ret­te Rize'nin ta­ri­hi, tu­rizm po­tan­si­ye­li, sos­yal, kül­tü­rel ve eko­no­mik ko­nu­la­rı ile Rize'nin de­va­sa pro­je­le­rin­den ha­va­li­ma­nı ve lo­jis­tik mer­kez başta olmak üzere ya­tır­ma­lar­la il­gi­li söy­le­şi ger­çek­leş­ti­ril­di.
Rize Va­li­si Çeber, Usta ga­ze­te­ci Donat ve be­ra­be­rin­de­ki he­ye­ti Rize'de ağır­la­mak­tan do­la­yı duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti be­lir­te­rek nazik zi­ya­ret­le­rin­den do­la­yı te­şek­kür etti. Ga­ze­te­ci yazar Donat ve be­ra­be­rin­de­ki­ler de Vali Çeber'e mi­sa­fir­per­ver­li­ğin­den do­la­yı şük­ran­la­rı­nı ifade ede­rek, Rize'ye hay­ran kal­dık­la­rı­nı be­lirt­ti­ler. Ger­çek­leş­ti­ri­len zi­ya­ret­te ga­ze­te­ci Yavuz Donat'a, KGK Rize İl Tem­sil­ci­si Bay­ram Ali Ka­val­cı ve Turku­vaz Ka­re­de­niz bölge tem­sil­ci­si Mu­ham­met Kal­yon­cu eşlik et­ti­ler.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °