24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE'DE TÖRENLERLE KUTLANDI

Güncel Haberler 27.11.2021 10:48:39 0
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE

Rize Va­li­si Kemal Çeber ve Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­nün "Şehit Erhan Dural Kız Ana­do­lu İmam Hatip Li­se­sin "de dü­zen­le­nen 24 Kasım Öğ­ret­men­ler günü prog­ra­mı­na ka­tıl­dı­lar. Rize Va­li­si Kemal Çeber ve Rize Be­le­di­ye Baş­kan Rahmi Metin, Öğ­ret­men­ler günü için dü­zen­le­nen şiir resim da­lın­da ödüle hak ka­za­nan öğ­ren­ci­le­re he­di­ye­le­ri­ni tak­dim et­ti­ler.

Saygı du­ru­şu ve is­tik­lal marşı ile baş­la­yan prog­ram, Okul Mü­dü­rü Yaşar Kes­kin'in se­lam­la­ma ko­nuş­ma­sı ile baş­la­dı.
Rize Milli Eği­tim İl Mü­dü­rü Engin Emen'in günün anlam ve öne­mi­ne dair yap­tı­ğı ko­nuş­ma, yıl için­de emek­li olan per­so­ne­le hiz­met şeref bel­ge­le­ri­nin tak­di­mi, yıl için­de aday­lı­ğı kal­dı­rı­lan öğ­ret­men­le­rin yemin tö­re­ni, Öğ­ret­men­ler günü için dü­zen­le­nen şiir resim da­lın­da ödüle hak ka­za­nan öğ­ren­ci­le­re he­di­ye tak­di­mi ve ti­yat­ro gös­te­ri­si ile son­lan­dı­rıl­dı.
Prog­ra­ma Va­li­si Kemal Çeber, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin'in yan­sı­ra, Rize İl Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Albay Hakan De­de­ba­ğı, Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, Okul mü­dür­le­ri öğ­ret­men­ler ve öğ­ren­ci­ler ka­tıl­dı­lar.


Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
Foto: Rize Be­le­di­ye Basın


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °