TÜRK EĞİTİM SEN RİZE ŞUBESİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI, BAŞKAN MURAT KÖSEOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Güncel Haberler 29.11.2021 10:00:47 0
TÜRK EĞİTİM SEN RİZE ŞUBESİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI, BAŞKAN MURAT KÖSEOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Türk Eği­tim Sen Rize Şu­be­sin­de 7.olağan genel kurul se­çi­mi ya­pıl­dı. Mev­cut Baş­kan Murat Kö­se­oğ­lu ye­ni­den Baş­kan­lı­ğa se­çil­di.

Saygı du­ru­şu ve İstik­lal Marşı okun­ma­sıy­la baş­la­yan İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ya­pı­lan 7.Genel Ku­rul­da mev­cut Baş­kan Murat Kö­se­oğ­lu tek aday ola­rak gir­di­ği se­çim­den güven ta­ze­le­ye­rek çıktı.

Genel Ku­rul­da Türk Eği­tim Sen Şube Baş­ka­nı Murat Kö­se­oğ­lu yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da şun­la­rı söy­le­di'' Si­ya­si Par­ti­le­ri­mi­zin kıy­met­li tem­sil­ci­le­ri, Sivil Top­lum Ku­ru­luş­la­rı­mı­zın De­ğer­li Baş­kan ve Yö­ne­ti­ci­le­ri, Sayın Divan, Sayın Ha­zi­run ve Kıy­met­li Mi­sa­fir­ler, Sev­gi­li De­le­ge­le­ri­miz ve Üye­le­ri­miz, Ba­sı­nı­mı­zın De­ğer­li Tem­sil­ci­le­ri, Şu­be­mi­zin 7. Ola­ğan Genel Ku­ru­lu­nu yap­mak üzere bu gün bu­ra­da top­lan­mış bu­lun­mak­ta­yız. Genel ku­ru­lu­mu­za hoş gel­di­niz der genel ku­ru­lu­mu­zun ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı niyaz ede­rim.
Türk Eği­tim Sen; sa­de­ce sen­di­kal ör­güt­len­me değil her şey­den önce bir şeref ha­re­ke­ti­dir. Türk Eği­tim Sen; Kü­çül­me­den bü­yü­yen­le­rin sen­di­ka­sı­dır. Sev­da­mız Tür­ki­ye, kav­ga­mız ise ek­mek­tir. Bu çatı al­tın­da, Men­fa­at­le­ri ve kor­ku­la­rı için mevzi alan­la­ra inat, Milli de­ğer­le­ri ve ül­ke­si adına dik duruş ser­gi­le­ye­rek be­ra­ber yü­rü­dü­ğü­müz her in­sa­nın elin­den öpmek bizim için bir şe­ref­tir. 28 yıl­dır sür­dür­dü­ğüm hak ve hukuk mü­ca­de­le­sin­de Türk Eği­tim Sen'e hiz­met et­me­ye ken­di­ni ada­mış biri ola­rak di­yo­rum ki biz­ler; dün ham­dık, şimdi piş­tik bugün ve­re­ce­ği­niz des­tek­le yan­ma­ya aday ol­du­ğu­mu­zu ilan edi­yor, Türk Eği­tim Sen için gece gün­düz de­me­den emek sarf eden eki­bi­miz­le bir­lik­te des­tek­le­ri­ni­zi bek­li­yo­ruz. Biz­ler kutlu vatan, mil­let ve bay­rak da­va­mız­da hak­sız­lık kar­şı­sın­da sıra dağ­lar gibi dur­du­ğu­muz için ba­şa­rı­lı ola­ca­ğız. Siz­ler bu­ra­ya me­mur­la­rı toplu söz­leş­me ma­sa­sın­da sa­ta­rak, yü­züs­tü bı­ra­kıp ka­çan­la­rın, me­mu­run iş gü­ven­ce­si­ni elin­den al­ma­ya ça­lı­şan­la­rın, kamu ça­lı­şan­la­rı­nı bir ta­ra­fa atıp, sen­di­ka­cı­lık yap­tı­ğı­nı sa­nan­la­rın, ay­rım­cı­la­rın, bö­lü­cü­le­rin, za­lim­le­rin Musa'sı, İbra­him'i ol­ma­ya gel­di­niz. Allah he­pi­niz­den razı olsun. Kong­re­mi­zin başta sen­di­ka­mı­za, ili­mi­ze, ül­ke­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum, gö­re­ve talip olmak biz­den, tak­dir siz de­ğer­li de­le­ge­le­ri­miz­den, kıs­met Allah´tan­dır, Var­lı­ğı­mız Türk var­lı­ğı­na ar­ma­ğan olsun. Ne Mutlu Tür­küm Di­ye­ne, Ne Mutlu Bi­zim­le Yü­rü­yen­le­re. He­pi­ni­ze say­gı­la­rı­mı su­nu­yo­rum''dedi. Murat Kö­se­oğ­lu"3600 Ek Gös­ter­ge Hak­kı­mız­dır Er­te­le­ne­mez" ti­şör­tü gi­ye­rek genel ku­ru­la hitap etti. Ba­sı­nın da yoğun il­gi­si­ni çeken 3600 ek gös­ter­ge ha­tır­lat­ma­sı sa­lon­da bu­lu­nan­lar ta­ra­fın­dan yoğun alkış al­dı­ğı dik­kat­ler­den kaç­ma­dı. Tek liste ile gi­di­len ve 110 de­le­ge­den 97 sinin ka­tı­lım sağ­la­dı­ğı kong­re­de Murat Kö­se­oğ­lu tek­rar baş­kan­lı­ğa se­çil­di.
Genel ku­ru­la MHP İl Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı; Hülya Feyiz, Remzi Ku­ta­noğ­lu, Meh­met Ka­ra­öme­roğ­lu, Ülkü Ocak­la­rı Eği­tim ve Kül­tür Vakfı Baş­ka­nı Sadık Kan­de­mir, AK Parti İl Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Kamil Bakır, Mu­har­rem Çelik, CHP İl Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Erbaş, CHP Mer­kez İlçe Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Yücel Kök­sal, Orhan De­mir­taş, TÜR­KAV Rize İl Baş­ka­nı Fatih Ka­ra­as­lan, Türk Büro Sen Genel Baş­ka­nı Osman Ek­sert ka­tıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °