TÜRK EĞİTİM SEN RİZE ŞUBESİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI, BAŞKAN MURAT KÖSEOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Güncel Haberler 30.11.2021 10:53:26 0
TÜRK EĞİTİM SEN RİZE ŞUBESİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI, BAŞKAN MURAT KÖSEOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Türk Eğitim Sen Rize Şubesinde 7.olağan genel kurul seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Murat Köseoğlu yeniden Başkanlığa seçildi.

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan 7.Genel Kurulda mevcut Başkan Murat Köseoğlu tek aday olarak girdiği seçimden güven tazeleyerek çıktı.

Genel Kurulda Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Murat Köseoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi'' Siyasi Partilerimizin kıymetli temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Yöneticileri, Sayın Divan, Sayın Hazirun ve Kıymetli Misafirler, Sevgili Delegelerimiz ve Üyelerimiz, Basınımızın Değerli Temsilcileri, Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunu yapmak üzere bu gün burada toplanmış bulunmaktayız. Genel kurulumuza hoş geldiniz der genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

      Türk Eğitim Sen; sadece sendikal örgütlenme değil her şeyden önce bir şeref hareketidir. Türk Eğitim Sen; Küçülmeden büyüyenlerin sendikasıdır. Sevdamız Türkiye, kavgamız ise ekmektir. Bu çatı altında, Menfaatleri ve korkuları için mevzi alanlara inat, Milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyerek beraber yürüdüğümüz her insanın elinden öpmek bizim için bir şereftir. 28 yıldır sürdürdüğüm hak ve hukuk mücadelesinde Türk Eğitim Sen'e hizmet etmeye kendini adamış biri olarak diyorum ki bizler; dün hamdık, şimdi piştik bugün vereceğiniz destekle yanmaya aday olduğumuzu ilan ediyor, Türk Eğitim Sen için gece gündüz demeden emek sarf eden ekibimizle birlikte desteklerinizi bekliyoruz. Bizler kutlu vatan, millet ve bayrak davamızda haksızlık karşısında sıra dağlar gibi durduğumuz için başarılı olacağız. Sizler buraya memurları toplu sözleşme masasında satarak, yüzüstü bırakıp kaçanların, memurun iş güvencesini elinden almaya çalışanların, kamu çalışanlarını bir tarafa atıp, sendikacılık yaptığını sananların, ayrımcıların, bölücülerin, zalimlerin Musa'sı, İbrahim'i olmaya geldiniz. Allah hepinizden razı olsun. Kongremizin başta sendikamıza, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum, göreve talip olmak bizden, takdir siz değerli delegelerimizden, kısmet Allah´tandır, Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Bizimle Yürüyenlere. Hepinize saygılarımı sunuyorum''dedi.

     Murat Köseoğlu"3600 Ek Gösterge Hakkımızdır Ertelenemez" tişörtü giyerek genel kurula hitap etti. Basının da yoğun ilgisini çeken 3600 ek gösterge hatırlatması salonda bulunanlar tarafından yoğun alkış aldığı dikkatlerden kaçmadı.

     Tek liste ile gidilen ve 110 delegeden 97 sinin katılım sağladığı kongrede Murat Köseoğlu tekrar başkanlığa seçildi.

       Genel kurula MHP İl Başkan Yardımcıları; Hülya Feyiz, Remzi Kutanoğlu, Mehmet Karaömeroğlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sadık Kandemir, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Kamil Bakır, Muharrem Çelik, CHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erbaş, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Yücel Köksal, Orhan Demirtaş, TÜRKAV Rize İl Başkanı Fatih Karaaslan, Türk Büro Sen Genel Başkanı Osman Eksert katıldı.

Haber-Foto: İsmet KÖSOĞLU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °